PRØV EUROMAN fra 23 kr. om måneden

Giv garderoben et final touch med det rette smykke

Foto: Getty Images Denne artikel er sponsoreret af: MbyMilas, Aveny Masculine, Guldsmedene, Nordd Copenhagen, Northern Legacy, Priisholm Handcrafted & Vibholm guld og sølv

Giv garderoben et final touch med det rette smykke

Lad dig inspirere af listen over herresmykker. Galleriet nedenfor rummer et udpluk af danske brands og butikker.

Manchetknapper, ure, armbånd og fingerringe er de perfekte add-ons til din personlige garderobe. Måske er du allerede garvet i gamet, når det kommer til smykker. Det kan også være, du mangler inspiration til, hvor du skal lede for at fuldende din garderobe – ikke bare med bløde tekstiler, men også med hårde metaller. På nedenstående liste finder du et bredt udvalg af håndlavede smykker i gedigent design og klassisk håndværk.

MbyMilas – smykkeunivers til mænd

Aveny Masculine – tidløse klassikere og nye tendenser 

Guldsmedene – godt håndværk igennem flere generationer

Nordd Copenhagen – eksklusive armbånd med personlig indgravering

Northern Legacy – det brede udvalg af håndlavede smykker

Priisholm Handcrafted – håndlavede herresmykker i eksklusive materialer

Vibholm guld og sølv – eksklusive brands og populære trendsmykker

MbyMilas – smykkeunivers til mænd

I Kompagnistræde 8 ligger værksted og butik, MbyMilas, der er specialister inden for håndlavede smykker til mænd.

Sortimentet er bredt lige fra de rå og vilde manchetknapper til læderarmbånd, tags og ringe med sten.

Alle smykker bliver lavet i butikkens værksted og tilpasses individuelt den enkelte kunde. Blandt de materialer, der anvendes, er guld, ædelsten og platin.

Hvis du er nysgerrig på at vide mere, så tjek MbyMilas ud på deres hjemmeside eller på Instagram.

Aveny Masculine – tidløse klassikere og nye tendenser 

Aveny Masculine er Avenys nyeste bud på et univers for mænd, der ikke er bange for at skille sig ud.

Hvert af brandets smykker rummer sin egen historie, der er med til at tilføje kant til den, der bærer det. Udforsk det spændende udvalg af smykker, der består af et mix af tidløse klassikere og det nyere mere trendy.

Aveny Masculine Instagram kan du både lade dig inspirere af de nyeste trends og få tips og gode råd til styling.

Guldsmedene – godt håndværk igennem flere generationer

Siden 1986 har Guldsmedene gennem den familiedrevne værkstedsbutik lagt stor vægt på godt håndværk og design.

I butikken finder du både et spændende udvalg af unika-smykker, og går du selv med ideer til det ideelle smykke, er der ikke lagt fra umiddelbar tanke til færdiglavet design.

Hos Guldsmedene ved de desuden, hvilken affektionsværdi smykker har for mange. Derfor kan du som kunde trygt fæste lid til, at de bliver repareret med omhu i butikkens eget værksted.

Nordd Copenhagen – eksklusive armbånd med personlig indgravering

Nordd Copenhagen er et forholdsvist nyt brand etableret i 2019. Det danske brand tilbyder stilfulde og elegante armbånd med personlig indgravering til fornuftige priser, og du vælger selv, hvad der skal indgraveres i smykket. Det kan være alt fra navnet på din kæreste, dine børn eller måske en bror. Det kan også være særlige steder eller en skelsættende oplevelse. The choice is yours!

Uanset hvad, er du ikke bare garanteret et personligt smykke, du er også garanteret en forevigelse af noget af det, der betyder mest for dig. Find meget mere inspiration på Instagram og på Nordd.dk.

Northern Legacy – det brede udvalg af håndlavede smykker

Northern Legacy er et unikt dansk smykkebrand, som gør op med den forældede forestilling om, at smykker primært er til kvinder.

Brandets vision er at give dig mulighed for at fuldende dit personlige look med danskdesignede herresmykker – hvad enten dine præferencer går i retning af det elegante, det rå, det farverige eller nedtonede.

Hos Northern Legacy er du altid garanteret et unikt stykke håndværk lavet fra bunden af brandets egne juveler. På hjemmesiden kan du udforske brandets brede udvalg af det bedste inden for herresmykker.

Priisholm Handcrafted – håndlavede herresmykker i eksklusive materialer

Priisholm Handcrafted er et dansk smykkebrand stiftet af guldsmed Morten Priisholm. Morten Priisholm er erfaren i sit fag og har tidligere designet for flere anerkendte firmaer, heriblandt Klarlund Copenhagen, Flora Danica og Aagaard Jewellery.

Med Priisholm Handcrafted har han særligt specialiseret sig i smykker til mænd og har udviklet fire kollektioner: Time, Trophy, Traveller og Traditional Collection. Særligt Trophy-kollektionen, der er bygget op omkring motiver af dyreansigter, fx løven, har skabt genklang i modebilledet blandt mænd.

Alle smykker fra Priisholm Handcrafted bliver produceret fra eget værksted på Vesterbro, og der tilbydes udvidet garanti på fire år. Smykkerne kan købes direkte fra værkstedet, via webshop eller gennem en række udvalgte forhandlere. 

Vibholm guld og sølv – eksklusive brands og populære trendsmykker

Smykker er med til at give dit outfit et ’final touch’, og hos Vibholm guld og sølv finder du et stort udvalg inden for herresmykker og ure.

Den familieejede virksomhed, der huser 21 butikker plus en webshop forhandler nogle af tidens mest populære smykkebrands. Udvalget af stilfulde herresmykker består bl.a. af eksklusive brands som Ole Lynggaard og Georg Jensen, samt populære modebrands som Maria Black og Edge by Corydon.

Så hvad enten du er til chunky armbånd, øreringe med kors, slanke kæder eller store ringe, kan du finde noget, der gavner dig og din garderobe.