Smykker til mænd fra Han Kjøbenhavn og Maria Black

Ugens mode-overblik: Han Kjøbenhavn går sammen med Maria Black om smykkekollektion til mænd og kvinder

Lad os kigge nærmere på ugens vigtigste stil-nyheder.

Musikduoen Gents klar med unisex-kollektion

Niels Fejrskov Juhl og Theis Vesterløkke udgør den synth-romantiske og 80'er-pop-glade duo Gents, som er et af de mest spændende og talentfulde navne på den danske musikscene i øjeblikket. Nu forsøger de sig med en unisex-tøjkollektion, hvilket adskiller sig fra den traditionelle bandmerch.

Gents har sammen med SPACEBISKET designet kollektionen, der er ligedele smart og legesygt i stil med bandets look. Kollektionen blev præsenteret under modeugen i Berlin for nylig og kan købes her.

Gents2.jpg

Gents3.jpg

Gents1.jpg

Helmut Lang går i arkivet og genudgiver fanfavoritter

Mesteren af minimalisme, østrigske Helmut Lang, har bedt sine fans om at udvælge deres yndlings items gennem tiderne. Det er der kommet den ”nye” kollektion ’Certified Pre-owned’ ud af, der samler en masse fede vintage-produkter fra Helmut Lang.

Kollektionen indeholder blandt andet jakkerne Astronaut Parka fra 1999, Ballistic Polyamide Padded Parka fra 2000 og Moleskin Zip Donkey fra 1996. Køb produkterne her på Helmut Langs webshop.

Helmut.jpg

Helmut2.jpg

 

Helmuth Lang1.jpgSmykkekollektion fra Han Kjøbenhavn og Maria Black på trapperne

De danske mænd er blevet ramt af pyntesyge, har vores moderedaktør Frederik Lentz Andersen skrevet om. Selv machomændene er begyndt at gå med øreringe, halskæder, armbånd og fingerringe. Især har signeringen, hvis oprindelige funktion var at stemple laksegl på brevpost, vundet indpas.

Blandt de fremtrædende smykkedesignere herhjemme er Maria Black, Bobby Janco og Sophie Bille Brahe. Førstnævnte er snart aktuel med en eksklusiv smykkekollektion til mænd og kvinder, som er lavet i samarbejde med tøjmærket Han Kjøbenhavn.

Kollektionen dropper 21. februar.

maria-black-1-final-low (1).jpg

maria-black-5-final-low.jpg

maria-black-3-final-low.jpg

Nike camouflerer sig med Matthew Williams fra ALYX

Matthew Williams, grundlægger af 1017 ALYX 9SM, er klar med sin anden Nike-kollektion. Denne gang fokuserer han på, hvordan data afslører ting, der normalt er usete og har brugt beregningsalgoritmer til at skabe camouflagemønsteret. 

Du finder i kollektionen produkter som Sherpa fleece, to-i-en bukser, nyttige veste og aftagelige hætter. Ting, som er til multifunktionel brug. 

Kollektionen er tilgængelig 7. februar.

NikeMatthew1.jpg

NikeMatthew2.jpg

Se, hvad vi ellers skriver om: Herremode, Herretøj og Stil