Game of Thrones-sneakers

Game of Thrones-sneakers

Her er det ultimative Game of Thrones-merchandise

Vis din kærlighed til Game of Thrones ved at tilføje noget glimtende til din garderobe.

Selvom der kan gå helt op til to år, før vi ser skyggen af den ottende og sidste Game of Thrones-sæson, så fortvivl ej. HBO og det amerikanske sneakersmærke Koio har nemlig netop lanceret et par limited edition Game of Thrones-sneakers, og de kan meget vel være et passende plaster på såret.

De gyldne sneakers med modelnavnet ‘Kingslayer’ er inspireret af Jaime Lannisters eksklusive livsstil og er designet i metallisk, gyldent læder og med en skinnende, guldfarvet sål. For at understrege Lannister-referencen er der placeret en gylden handske forrest på skoen, mens hælen har fået påtrykt familiens våbenskjold.

Skoene er en del af Koios “Rep the Realm”-samarbejder, hvor syv forskellige designere, herunder Billionaire Boys Club, Carrots og ALIFE, er med til at hylde den populære HBO-serie med limited edition mini-kollektioner, der er inspireret af seriens univers.

Inden du bliver alt for ivrig, skal du dog huske på, at de gyldne sko er limited edition. Det betyder, at de kun bliver produceret i et meget begrænset oplag og aldrig kommer til at ramme butikkerne, men i stedet kun vil lande hos nogle få, heldige vindere af en konkurrence, som Koio har sat op på Instagram.

Hvis du selv vil have chancen for at føle dig som en ægte Lannister, så tjek Koios Instagram-profil ud for at deltage i konkurrencen om et par ‘Kingslayer’-sneakers.

LÆS OGSÅ: Ny retro-kollektion hylder Björn Borgs fortid og 70’ernes discostil

LÆS OGSÅ: 16 efterårsjakker: Gå ind i gråvejret med god stil

LÆS OGSÅ: Klar til klodsede sneakers? Her er Yeeezy og 15 alternativer