Forårets fedeste collab: BOSS indgår unikt samarbejde med Russel Athletic

Forårets fedeste collab: BOSS indgår unikt samarbejde med Russel Athletic

To store spillere på designscenen teamer op i en ny capsule-kollektion – et modigt og anderledes samarbejde, der rammer totalt plet både på stil og komfort.

Joggers, sneaks, tracksuits – you name it. Uniformen i 2020 har været domineret af bløde, behagelige tekstiler og praktiske sko, der blandt andet egner sig perfekt som urban trekking-udstyr og til arbejdsdagen på hjemmekontoret.

Mange af os har taget tendensen til os med åbne arme, for det er cool at være casual. Trenden fortsætter heldigvis – dog med et friskt touch af classic sporty og skarpe, skræddersyede detaljer. I hvert fald hvis du tager et kig på et af dette forårs helt store collabs; den spritnye capsule-kollektion, BOSS x Russell Athletic, fra det tyske high-end brand BOSS og ikoniske Russel Athletic.

Unikt samarbejde

Efter anerkendte samarbejder med luksusbilsproducenten Porsche og bokseren Anthony Joshua har BOSS nu indgået et eksklusivt samarbejde med det amerikanske sportsmærke Russell Athletic. Den street style coole kollektion er netop landet i butikkerne, og der er tale om outstandig samarbejde, du bestemt ikke må risikere at gå glip af!

Tekst-1.jpg

Casualisering er et helt centralt element i BOSS’ kollektioner, så et collab med ikoniske Russel Athlectic, der opfandt sweatshirten for næsten 100 år siden, lå nærmest lige til højrebenet.

BOSS x Russel Athletic bærer tydeligt præg af den nostalgiske historiefortælling om klassisk sportstøj med skræddersyede detaljer og nedskæringer, og de forskellige pieces i kollektionen er alle eksempler på en blanding af lethed og et ’fresh look’, som er en kombi, der er efterspørgsel på i dag.

De mange tracksuits, vi så sidste år, har været oversized og tydeligt 80’er/90’er-inspirerede, hvor dette collab er lige dele ’comfy’ og ’classy’. På den måde rammer kollektionen totalt plet i en tid, hvor vi mere end nogensinde før har dyrket en vekselvirkning mellem det private og offentlige rum i takt med, at mange arbejdspladser er rykket hjem i vores bolig.

Smugkig på udvalgte styles fra kollektionen

BOSS x Russell Athletic Jersey Blazer

Tekst-5.jpg

 

BOSS x Russell Athletic Aragon sneakers

Tekst-6.jpg

 

BOSS x Russell Athletic Creed jakke

Tekst-4.jpg

 

BOSS x Russell Athletic Falk bøllehat

Tekst-3.jpg

 

BOSS x Russell Athletic cardigan 

Tekst-2.jpg

Det bedste fra to verdener

Den nye BOSS x Russell Athletic -kollektion henter det bedste fra begge brands’ arkiver og skaber fritidstøj med øje for elegante detaljer krydret med et cool, sporty udtryk. Farver, konstruktionsteknikker og snit mikses, og du vil finde unisex styles, der formår at balancere det raffinerede og det afslappede og dermed skabe et helt nyt design-DNA. Du finder hele kollektionen online her og hos BOSS Store i Østergade 15, København K.