bromper buksedragt til mænd

Er buksedragten til mænd ubærlig?

Internettet griner røven i laser over buksedragten til mænd

Men den er en salgssucces.

Mange af os har, lige siden vi sparkede sparkedragten af os for sidste gang, sat rigtigt stor pris på, at vores påklædnings over- og underdele er adskilte.

Andre misunder øjensynlig kvinderne deres mulighed for at klare det med en enkelt klædningsgenstand og hoppe i en heldragt.

Forbavsende mange, faktisk.

Et firma har for nylig lanceret en Kickstarter-kampagne for buksedragter med korte ben.

Og buksedragten er blevet hånet af diverse medier, der har døbt den bromper – en sammentrækning af bro og romper (buksedragt).

Bromperen, skriver Esquire, giver lyst til ikke at leve på planeten Jorden. GQ fokuserer på, at det er muligt at tisse og beholde bromperen på. Independent kalder ligeud firmaets kampagne, der viser unge mandlige modeller med svulmende lårmuskler og viril skægvækst iført pastelfarvede buksedragter, for latterlig.

Det virker som om, Twitter er enig:

Samtidig er det svært at modsige tallene, og kampagnen har hånen til trods på kort tid overskredet sit minimum på 10.000 dollars og ligger p.t. lunt på 125.000 dollars.

Der er da også en del Twitter-brugere, der drager buksedragten som fænomen i forsvar og gør opmærksom på, at det ikke er nogen ny ting.

LÆS OGSÅ: Masken, støvlen og cappen: Designere skamrider Ikea-hyldesten

LÆS OGSÅ: 17 eviggyldige ting du kan give konfirmanden

LÆS OGSÅ: Slut med beskidte sneakers: Sådan renser du dine Adidas Boost og Nike Flyknit