John Legend til Danmark klædt i Gucci

John Legend til Danmark klædt i Gucci

Det er allerede snart 10 år siden, John Legend sang sig til et gennembrud på pladen 'Get Lifted' fra 2004. Legend beviste, at soul og r'n'b godt kan praktiseres uden partout at være smurt ind i flødefede tekster og sukkersød attitude. Sidst vi hørte fra John Legend, var på pladen 'Wake Up' fra 2010, hvor han sammen med The Roots trak både referencer tilbage i tiden til et støvet Memphis og gav håb for fremtiden med en lækker, nærmest gospelagtig soul.

Tirsdag den 16. juli optræder han på Vega i København som en del af hans 'Summer Love Tour', der bringer ham forbi 19 byer i Europa og Asien. Og når John Legend er på scenen, bærer han og hele bandet tøj, der er designet af ingen andre end Gucci. Legend tour-garderobe består af både skræddersyede elementer og bomberjakker i ruskind og læder. Det hele er skabt af Guccis creative director Frida Giannini.

Lyt til John Legend & The Roots: 'I Can't Write Left Handed' her:

John Legends engagement med Gucci er ikke en engangsforestilling. Så sent som 1. juni 2013 optrådte han til Guccis velgørenhedsarrangement 'Chime For Change' sammen med blandt andre Beyoncé, Katy Perry og Ellie Goulding. 'Chime For Change' søger at rette opmærksomhed mod kvinders ret til uddannelse, sundhed og retfærdighed i alle lande.

LÆS OGSÅ Ryk i fængsel: Dolce & Gabbana kendt skyldig i svindel for syv milliarder

TWITTER Følg os på twitter