Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

Julegavetid: Fotobøger, rom-julekalender og business-skjorter

Foto: Getty Images Denne artikel er sponsoreret af: Subbook, S.T. Valentin, Scanovus, A.H. Riise, Arne Jacobsen Watches, BARONS & Re-New Copenhagen.

Julegavetid: Fotobøger, rom-julekalender og business-skjorter

Julen er over os, det samme er sprød flæskesvær, skillemadinkadinkadu og ikke mindst g-a-ve-r-æ-s-e-t. Det kan være uoverskueligt at navigere i det slaraffenland, men her er en række ting, du både kan skrive på ønskelisten – eller give til din nærmeste. Find alt fra personlige fotobøger over kvalitetspunge til Arne Jacobsen-ure eller et automatisk strygejern.

Julen er hjerternes fest. Der skal købes ind, laves julekonfekt og… skrives ønskeliste. Og når du sidder rundt om træet med pebernødder i skødet, og du er den næste til at åbne en pakke, vil du jo helst ikke blive skuffet. Så gør dig umage med ønskerne, og skriv nogle ordenlige ting på listen, som du for alvor kan bruge i din hverdag. Her er god inspiration til gaver, som de fleste mænd vil blive glade for – også lang tid efter, gaverne under træet er pakket op.

Subbook - En personlig fotobog

S.T. Valentin - Krise-godkendte essentials

Scanovus - Innovativt strygejern eller en smart skjorte-case?

A.H. Riise - Den ultimative julekalender til rom-elskere.

Arne Jacobsen Watches - Ikoniske, danske ure

BARONS - Skjorter udviklet til at modstå tidens trends.

Re-New Copenhagen - Hårstyling med kærlighed for miljøet

En personlig fotobog

Hvorfor ikke give en personlig julegave? Glæd en person du holder af med en smuk, personlig fotobog fra Subbook, som er dansk designet, og som du kan lave direkte på din telefon på under 10 minutter. Og hver gang du køber en fotobog, planter du et træ!

Hvis du bruger koden ’jul21’, får du 25% på din bestilling.  Bestil senest 12. december for at få leveret din personlige fotobog inden jul.

Hent SubBook-appen i App Store eller Google Play.

Besøg www.subbook.com / Instagram @subbook_com

Krise-godkendte essentials

Det siges, at modgang skaber karakter og med både finanskrise og pandemi i bagagen, er S.T. Valentin beviset for dette.

Etableret under finanskrisen i 2008, lancerede, Steffen og Nikolaj, S.T. Valentin og med det, en række læder essentials i høj kvalitet. På trods af krisen, fik S.T. Valentin medvind som resulterede i åbningen af egen flagship store.

Med adskillige priser og anerkendelser stod S.T. Valentin pludselig foran sin anden krise i brandets levetid - corona. Men med sin vanlige omstillingsparathed kom S.T. Valentin gennem pandemien stærkere og står nu klar med egen kollektion af redefinerede essentials til mænd.

Besøg www.stvalentin.dk/ Instagram @wearestvalentin

Innovativt strygejern eller en smart skjorte-case?

En genanvendelig fnugfjerner til tøj og møbler, et automatisk strygejern, eller en skjorte-case, som kan holde skjorter rene på farten?

Scanovus har med garanti en masse produkter, som ikke står på ønskelisten ­­– endnu. Brandet har specialiseret sig i at lave produkter til det skandinaviske marked, som kan forenkle dit liv og skabe mere overskud i hverdagen.

Tjek sagerne ud på Scanovus’ instagram-konto, hvor du også kan følge med i annonceringer af deres nye, innovative produkter.

 Besøg www.scanovus.com / Instagram @scanovus

Julekalender til rom-elskeren

Forkæl dig selv, din far eller kæreste med gyldne dråber fra A.H. Riise.

Smag 24 spændende varianter og prøv den eksklusive 2022-nyhed under navnet ’A.H. Riise Signature’, som i år kun kan fås i denne kalender. Køb kalenderen hos en af forhandlerne her.

Besøg www.ahriisespirits.com / Instagram @a.h.riise.spirits

Ikoniske, danske ure

Hvem kender ikke Arne Jacobsen? Geniet, der satte dansk design på verdenskortet.

Arne Jacobsen Watches er en helt særlig hyldest til det gode danske design, og er genskabt helt tro mod Arne Jacobsens originaltegninger. Urene er elegante og har et flot minimalistisk udtryk. Det gør Arne Jacobsen-uret perfekt til manden, der har brug for et ur, som passer til kontoret, hjemmet og festen.

Udforsk Arne Jacobsens ur-univers på Instagram her @arnejacobsenwatches

Besøg www.arnejacobsenwatches.com/ Instagram @arnejacobsenwatches

Business skjorter udviklet til at modstå tidens trends

Skjorter står ofte højt på ønskelisten.

Det danske skjortebrand BARONS har kun ét fokus. At lave klassiske business-skjorter til den ambitiøse forretningsmand, der går i dem året rundt. For dig er det imidlertid helt enkelt. Du skal købe en skjorte, bære den på arbejde, og hvis den stadig står skarpt, når du kommer hjem – så har du fundet den rigtige.

BARONS lover, at du kan købe en fuldstændig magen til, når den er slidt. Eller ønske dig én i gave. Du bestemmer hvornår. 

Følg med på deres Instagram-univers barons_shirts eller se udvalget af skjorter her.

Besøg www.barons.dk/ Instagram @barons_shirts

Hårstyling med kærlighed for miljøet

Du også kunne også give et gavekort til en grøn frisør?

Med tanke på at værne om miljøet i Skandinavien, mens håret sidder knivskarpt, blev idéen om Re-New Copenhagen skabt i 2020. Frisuren og hårprodukterne har for mange mænd en stor betydning. Så hvorfor ikke kombinere det med én af de største politiske prioriteringer? Nemlig miljøet. For hvert tiende solgte produkt planter Re-New Copenhagen ét træ i samarbejde med Dansk Naturfredningsforening i en af de 34 fredede skove i Skandinavien.

Re-New Copenhagen består af syv brugervenlige produkter inden for hårstyling og hårpleje, som dækker alle behov og hårtyper. Produkterne indeholder 100% veganske og cruelty free ingredienser og er fri for sulfater, parabener, mikroplast, og så er deres emballage sågar lavet af genanvendeligt materiale.

Besøg www.renew-copenhagen.dk / Instagram @renewcopenhagen