Velkommen til det nye Euroman Premium – mere originalitet til dig

Moderedaktørens 7 favoritsko fra Lacoste SS18-kollektionen

Moderedaktørens 7 favoritsko fra Lacoste SS18-kollektionen

Euromans moderedaktør Frederik Lentz Andersen har spillet tennis siden han var helt lille, og Lacoste har altid haft en stor plads i garderoben både inde og uden for banen. Her kan du se hans 7 favoritsko fra den nye Lacoste SS18-kollektion.

Jeg har spillet tennis siden jeg var helt lille, og Lacoste har altid spillet en stor rolle for mig både i forbindelse med sporten, men også i min garderobe. Lacoste er nemlig ikke kun en institution inden for sportens verden, men også inden for mode generelt.” siger Frederik.

Til hverdag går moderedaktøren primært i sneakers, som han bruger til at style et outfit op og ned med, og netop tennisstilen kan ifølge Frederik nemt inkorporeres i forskellige hverdagsoutfits. “Hvis du kun skal købe et par sneakers, så ville jeg vælge et par klassiske hvide lædertennissko. De passer til det meste og kan både fungere, når du skal være semi-formel, og når du skal føle dig afslappet til hverdag.” siger Frederik.

Hans yndlingssko fra Lacoste SS18-kollektionen er modellen LT Fit 1184. “Den er meget teknisk i udtrykket. Det er en løbesko, men med svejsninger og mesh – det kan jeg rigtigt godt lide. Der er ekstremt meget komfort i den, fordi den har en skumsål. Selve overdelen er i fuld mesh og det giver en ekstremt god åndbarhed”.

For Frederik er Lacoste lig med god kvalitet, hvilket spiller en stor rolle, når han selv køber sneakers. “Jeg er generelt imod køb og smid væk-kulturen, og jeg synes, at det er vigtigt at købe et kvalitetsprodukt, der holder i rigtig længe, frem for at købe noget billigt, som du alligevel skiller dig af med i løbet af et halvt år.

Selvom kvalitetssneakers holder længere, går Frederik meget op i yderlige at forlænge deres levetid ved at vedligeholde dem. “Jeg børster og vasker mine sneakers. Det gør jeg endda nogle gange efter en bytur, så når jeg kommer hjem kl. 4 om morgenen, kan jeg finde på at stå og rense mine sko.

Se Frederiks andre favoritter fra Lacoste SS18-kollektionen:

L30 Slide

Carnaby EVO 1183

Caranby EVO 317 9

LT Fit 118 4

Endliner 118 1

Lt Spirit 204171

Novas Ct 118 1

Shop alle Frederiks favoritter fra Lacoste SS18-kollektionen her.

Se, hvad vi ellers skriver om: Moderedaktøren anbefaler