Velkommen til det nye Euroman Premium – mere originalitet til dig

Modeserie: Det danske U21-landshold
Foto: Andreas Houmann

Modeserie: Det danske U21-landshold

Vi har været så heldige at få lov til at iklæde Danmarks kommede fodboldstjerner noget det skarpeste sommertøj, der er lige nu.

Det her er spillerne og tøjet af i morgen.

Styling: Frederik Lentz Andersen
Stylingass.: Ciara Broadbery
Fotoass.: Kenneth Meng/The Lab
Hår og makeup: Line Bille/Agentur
Makeupass.: Donna Marie Thyrrestrup
Interview: Anne Sofie Kragh

Ovenstående billede:
Nicolaj Thomsen

Frakke Gant Rugger til 2.000 kr.
Sweatshirt Filippa K til 1.300 kr.
Bukser Samsøe & Samsøe til 600 kr.
Sko Garment Project til 1.000 kr.
Hat Soulland til 1.300 kr.
Ur Tissot til 3.000 kr.

Lucas Andersen (th.)
-
Jakke Henrik Vibskov til 2.600 kr.
Skjorte Schormand til 900 kr.
Bukser Acne til 1.900 kr.
Sko Garment Project til 900 kr.
Solbriller Barton Perreira til 2.900 kr.
Ur Sebastian Frost til 5.850 kr.Nicolaj Thomsen

22 år, Midtbanespiller, AaB, 1 A-landskamp.

Debuten

”Jeg har altid været meget selvkritisk. Når jeg er nået dertil, hvor jeg er i dag, er det ikke, fordi jeg har været den allerbedste, men fordi jeg altid har stræbt efter at blive det. Jeg er aldrig blevet mæt. Da jeg som barn sad på tribunen og så AaB’s kampe med min far, tænkte jeg altid på, om jeg mon nogensinde blev så god, at jeg selv kom til at spille dér.

Bliv ven med Euroman på Facebook

Jeg var 18 år, da jeg spillede min debutkamp på Aalborg Stadion. Dagen før var jeg blevet kaldt ind på cheftrænerens kontor, hvor han fortalte mig, at jeg skulle starte inde næste dag. Jeg var ekstremt spændt og nervøs hele aftenen og dagen op til kampen. Jeg tænkte hele tiden over, om mit niveau nu også rakte til at spille i den bedste danske liga. Jeg kan huske, at jeg blev meget stiv i kroppen, da vi skulle gå på banen.

Og jeg tror ikke, jeg rørte bolden de første 20 minutter. Så havde jeg et par gode aktioner i træk, og jeg kunne mærke selvtilliden stige helt indefra. På det tidspunkt vidste jeg, at jeg kunne være med. Resten af kampen gik virkelig godt, og bagefter kunne jeg slet ikke finde ro. Jeg havde den fedeste følelse i kroppen.”

Frakke Gant Rugger til 2.000 kr.
Sweatshirt Filippa K til 1.300 kr.
Bukser Samsøe & Samsøe til 600 kr.
Sko Garment Project til 1.000 kr.
Hat Soulland til 1.300 kr.
Ur Tissot til 3.000 kr.
Frederik Sørensen

23 år, Forsvarsspiller, Hellas-Verona,
(tidl. Juventus,
Bologna og Lyngby).

Sult

”Jeg var fem år, da jeg begyndte at spille fodbold. Jeg var ikke særlig god, faktisk dårlig. Jeg dækkede min medspiller op, selv om han var min medspiller. Det var min far, der var træner, og det var altid mig, der blev skiftet ud, når der skulle skiftes ud. Da jeg var lille, ville jeg gerne være politimand. Jeg havde slet ikke turdet håbe på, at jeg skulle blive professionel fodboldspiller. Jeg kom heller aldrig på et udvalgt hold.

Så da jeg første gang blev udtaget til U17-landsholdet, blev jeg noget overrasket. Men det var nok først, da jeg som 18-årig fik tilbud om at komme til Italien, at det gik op for mig, at det godt kunne blive til noget. Jeg fik at vide, at hvis det gik godt, ville jeg få en professionel kontrakt, og hvis det gik dårligt, skulle jeg hjem og tage skolen om. Det var lidt et sats, men det gik godt. Jeg har altid tænkt, at de, der kom på et udvalgt hold, måske har slappet lidt for meget af, fordi de altid er blevet fortalt, at de var de bedste, og derfor har de ikke kæmpet så meget for det, som jeg har. Jeg har overhalet nogle af de andre, fordi jeg havde noget, jeg skulle bevise. Jeg var sulten.”

Jakke NN.07 til 1.700 kr.
Skjorte Schormand til 900 kr.
Bukser NN.07 til 900 kr.
Solbriller Moscot til 2.250 kr.
Ur Rolex GMT-Master II
til 60.350 kr. hos Klarlund.Jannik Vestergaard

22 år, Forsvarsspiller, Werder Bremen
(tidl. Hoffenheim og Brøndby), 198 cm høj,
To A-landskampe.

Den gode forsvarsspiller
”Da vi spillede i skolegården, var det altid den dårligste, man satte på mål. Alle ville score mål, og jeg har aldrig haft en drøm om at skulle spille i forsvaret. Jeg var også sådan en, der brugte lang tid på at øve tricks og jonglere med bolden. Da jeg var helt lille, udfordrede min far mig i at jonglere. Først skulle jeg tage halvdelen af, hvad han kunne, men jeg blev hurtigt bedre end ham. Jeg tror, jeg overhalede ham, da jeg var otte år.

Der kunne jeg tage flere hundrede. Da jeg var omkring de 15 år, var jeg til en turnering, hvor træneren satte mig ned i midterforsvaret. Det var jeg rigtig utilfreds med. Men det kan jo ikke nytte noget, man må jo bare lukke skuffen og komme i gang. Og jeg fandt ud af, at jeg blev mere dominerende, jo længere jeg kom tilbage på banen, og syntes, det var rigtig sjovt.

Da jeg så blev større end de andre, kom jeg i nogle situationer, hvor jeg havde mulighed for at lave nogle hovedstød. På et tidspunkt udvikler man den rigtige timing, men jeg tror ikke, man kan sige, at jeg har et medfødt talent for det. Ud over min størrelse. Jeg træner ikke hovedstød, for jeg synes, jeg får rigeligt af det til kampene. Jeg træner mest diagonalafleveringer, og så sætter jeg en ære i at kunne sparke næsten lige godt med begge ben. Og når der er en lille pause, jonglerer jeg stadig med bolden.”

Jakke Norse Projects til 1.500 kr.
Trøje Samsøe & Samsøe til 500 kr.
Bukser Sand til 1.000 kr.
Ur Audemars Piguet Royal Oak til 132.565 kr. hos Klarlund.
Yussuf Poulsen

21 år, angriber, RB Leipzig
(tidl. Lyngby), Tre A-landskampe.

Hurtighed

”Jeg har altid været hurtig. Jeg var fire år, da jeg startede til fodbold, og jeg har altid været den hurtigste. Men ikke den bedste. Og jeg udviklede måske ikke så mange kompetencer som de andre, fordi jeg hurtigt fandt ud af, at min hurtighed kunne kompensere for det meste. Da jeg var yngre, løb jeg meget bagover med hovedet, så jeg har måttet træne min løbeteknik.

Det er også noget med at bruge armene mere. Jeg har fået en mere normal løbestil nu. Det var meget sent, at jeg fandt ud af, at det kunne blive til noget. Den første DBU-samling på min årgang var i Nyborg. Der blev samlet 250 spillere fra Sjælland og Fyn, og jeg blev ikke udtaget.

Men de, der kommer længst, er dem, der kan klare modgang og hele tiden har viljen til at blive bedre. Jeg er stadig den, der er længst tid ude på træningsbanen i Leipzig stort set hver eneste dag. Jeg hader at tabe, og jeg hader at være dårligere end andre til noget. Og jeg har da prøvet, at der var en, der løb fra mig på banen. Det var jeg ikke helt tilfreds med.”

Yussuf Poulsen (tv.)
-
Jakke Soulland til 3.995 kr.
Trøje Acne til 1.600 kr.
Bukser NN.07 til 900 kr.

Christian Nørgaard (th.)
-
Jakke Calvin Klein til 5.500 kr.
Strik Samsøe & Samsøe til 600 kr.
Bukser Calvin Klein til 4.500 kr.
Hat Norse Projects til 1.600 kr.


 


Lucas Andersen

20 år, Midtbanespiller, Ajax Amsterdam, (tidl. AaB),
1 A-landskamp.

Den gode finte
”Jeg har altid gået op i at øve finter, især da jeg var yngre. Så sad jeg og så klip på YouTube og gik ud i haven og trænede en masse timer. Næste step var at prøve det af mod min lillebror og bagefter de lidt større ude på vejen.

Og når jeg følte, at nu sad den der, tog jeg det med i en kamp. Ronaldinho kunne jo stort set alt, når det kom til finter, så ham var jeg selvfølgelig stor fan af. Jeg bruger mange hoftebevægelser, hvor det ser ud, som om man går den ene vej, men i virkeligheden går den anden vej. Det er så naturligt for mig, så det tænker jeg slet ikke over.

Min yndlingsfinte er nok den omvendte elastik, hvor jeg først bruger inderside, så yderside. Hele kunsten er at gøre det på et uventet tidspunkt. Så kan det være svært at dæmme op selv for de allerbedste, selv om de kender finterne i forvejen. Det kunne da være rigtig fint, hvis der engang blev opkaldt en finte efter mig. Eller en spillertype.

Når man kommer frem i Danmark, bliver man kaldt den nye Laudrup eller den nye Eriksen. Det kunne være fedt at sidde om 10 år og høre en spiller blive sammenlignet med Andersen, det ville være en kæmpe cadeau. Så skulle det være en elegant og meget teknisk spiller, som spiller underholdende fodbold og gør det uventede. Ligesom Kaká. Han har været mit forbillede i lang tid.

Han var desværre skadet, da vi skulle spille mod Milan, men jeg fik hans trøje. Jeg har den hjemme i en skuffe, men jeg tror, jeg skal have rammet den ind.”

Jakke Henrik Vibskov til 2.600 kr.
Skjorte Schormand til 900 kr.
Bukser Acne til 1.900 kr.
Sko Garment Project til 900 kr.
Solbriller Barton Perreira til 2.900 kr.
Ur Sebastian Frost til 5.850 kr.Christian Nørgaard

21 år, Midtbanespiller, Brøndby, (tidl. Hamburger SV og Lyngby).

Mentaltræning

”Rigtig meget af det, der skal til for at blive en god fodboldspiller, handler om det mentale. Jeg vil tro, at det er halvdelen af det. Vi har fået mentaltrænere i Brøndby, og dem har jeg arbejdet meget med. Jeg var et smut i Hamborg, hvor min mentalitet virkelig blev sat på prøve, og hvor jeg måske ikke var så mentalt stærk, som jeg troede.

Jeg havde svært ved at være mig selv. Jeg kom som en lille dreng fra Nordsjælland, jeg var 17 år og havde ikke særlig høje albuer. Jeg passede lidt mig selv, nikkede pænt, når nogen spurgte mig om noget.

Men jeg lærte rigtig meget af det, og det var gode lærepenge i forhold til et skifte i fremtiden. Nu vil jeg gerne frem i verden, nu bliver det med større armbevægelser, lidt mere gåpåmod og med at sige sin mening. Det var da lidt specielt at få Daniel Agger med på holdet, for han er også en, jeg altid har kigget på. Noget af det, jeg lærte i min tid i Hamborg, var ikke at blive starstruck, så det bliver jeg ikke. Men jeg tænker mig da lige om en ekstra gang, inden jeg laver en practical joke med ham.”

Jakke Calvin Klein til 5.500 kr.
Strik Samsøe & Samsøe til 600 kr.
Hat Norse Projects til 1.600 kr.Jakke Soulland til 3.995 kr.
Trøje Acne til 1.600 kr.
Bukser NN.07 til 900 kr.
Sko Sand til 1.800 kr.
Solbriller Mykita til 2.660 kr.

LÆS OGSÅ:  Næsten 10.000 kroner for et par sko: Unge sælger sneakers videre for formuer
 
LÆS OGSÅ: Er sewatpants virkelig de nye jeans

LÆS OGSÅ: 12 pæne ure til under 2.500 kroner

Se, hvad vi ellers skriver om: Moderedaktøren anbefaler og Stil