Præsenteret af Spreeglee.com

Præsenteret af Spreeglee.com

Modeserie: Fra den 70-årige til den 22-årige kvalitetsbevidste mand

God stil og kvalitetsbevidsthed har ingen alder. Det ses i denne modeserie fra Spreeglee.com.

- Danmarks nye website til mænd, som lige nu har 20-50% på de største designer brands - klik her.

Stifterne bag spreeglee.com mente, at der manglede en original webshop med modetøj og livsstilsprodukter – til alle kvalitetsbevidste mænd! Om det er den pensionerede kranfører, den ingeniørstuderende eller postmanden fra Læsø, så er målet, at webshoppen både appellerer og inspirerer. 

Webshoppens indkøbere rejser derfor jævnligt til Paris, London, Malmø, København og Milano for at finde de bedste styles og designerklæder fra mærker Paul SmithVersaceTommy HilfigerHugo Boss m.fl.

Men Spreeglee.com stræber ligeså meget på at være et livstilssite for mænd, hvor man(d) som kunde ikke nødvendigvis skal have dankortet op af lommen, men også kan blive beriget med viden og inspiration inden for mode, kunst og kultur. 

I modeserien her beviser Spreeglee.com, at de faktisk formår at iklæde alle aldre af mænd – fra den 70-årige pensioneret kranfører til den 22-årige skuespiller fra Nørrebro.

Klik på de enkelte styles, for at shoppe dem.

Ole Nielsen er 70 år, pensioneret og har brugt det meste af sit liv som kranfører. Ole elsker en god silde-mad og en kold øl. Her er han iført sin nye Versace skjorte, Paul Smith sweatpantsFilling Pieces sko, et par solbriller fra Han Kjøbenhavn og selvfølgelig sin stok fra Walking Sticks. 

Sebastian Buchardt er en ung fyr på 23 år, der bor på Amager. I sin fritid fokuserer han på sit lyriske univers som rapper og er i fuld gang med sin første EP. Sebastian er her iført en enkel men stilet Versace Underwear T-shirt, en Tommy Denim Bomber jacket med et 80’er inspireret Tommy logo og Hugo Boss Jeans.

Daniel Svensson er 35 år og professionel håndboldspiller. Han har overvundet lymfekræft to gange og har efterfølgende kæmpet sig tilbage på håndboldbanen. Til sommer skifter han erhverv og starter en børnefond, hvor han ser frem til at hjælpe andre. Daniel er iført et skarpt J.Lindeberg Suit fra top til tåVersace Skjorte og en klassisk Tiger Of Sweden attaché taske.

Mathias Käki er 22 år og født og opvokset i Frederikshavn. Nu bor han dog på Nørrebro og arbejder som skuespiller. Han er i gang med optagelser til Norskov II og verdenspremieren på SKAM, der bliver vist i Aveny-T teateret til september. Her er Mathias iført en farverig sweatshirt fra Paul Smith, der passer til hans smittende humør, med en Spreeglee t-shirt indenunder og et par Han Kjøbenhavn solbriller

Martin Cain er født og opvokset I Storbritannien. Han flyttede til Danmark i starten af 20'erne og ejer nu som 29-årig en virksomhed, der både bygger og renoverer gamle bygninger. Martin har sin nye Versace Collection jakke på med nitter på skulderen, mens han bevæger sig rundt i en bygning, der netop skal til at renoveres. Under jakken har han en Spreeglee t-shirt suppleret med et par mørke Tiger of Sweden Jeans.

Klaus Hansen er 53 år og har sin daglige gang som postmand på Læsø. Han elsker at spille guitar og fange fisk ved molen, som han tilbereder i sin rygeovn. Om sommeren sover han i telt i sin have, og står op med solen. Klaus har sin favorit Napapijri sweatshirt på og solbriller fra Han Kjøbenhavn til at tage det værste skær på sol-øen Læsø.  

Anders Olsen er 25 år gammel og er i gang med at læse matematik på a-niveau, så han kan søge ind på ingeniøruddannelsen. Han har desuden et velplejet viking-skæg, der beundres af mange. Anders er iført en Norse Projects langærmet t-shirt, der sidder tæt hvor den skal, et par PS by Paul Smith Jeans og sine Filling Pieces sko, der giver super komfort.

Mathis Vestmar er til daglig sergent i hæren. Han går på jagt, klatre, fisker og står på wakeboard i sin fritid. Mathis følger altid sin mavefornemmelse og vil til enhver tid hellere le i en hytte end at græde på et slot. Her er han iført en behagelig t-shirt fra Paul Smith, en fed læderjakke fra Tiger Of Sweden og et par Calvin Klein jeans, der sidder som syet på.

Navnet Spreeglee er heller ikke tilfældigt. Ordet "spree" betyder hurtig interaktion, som du kender fra "shopping spree" og "glee" betyder glæde. Spreeglee er nemlig definitionen på hurtig glæde, som du får, når du nemt og hurtigt klikker dig ind på nye styles, bestiller og modtager dem kort efter.

Når du shopper på Spreeglee.com, så er du sikret kvaliteten fra førende designer brands som Paul Smith, Versace, Tiger of Sweden, Tommy Hilfiger, Hugo Boss, Calvin Klein, J. Lindeberg, Filling Pieces, Gant, Norse Projects, Peak Perfomance, Han Kjøbenhavn, Lanvin, R.M. Williams og mange flere. 

Se Spreeglee.com's nye film med Tom Kristensen "We dont do slow"