Dwayne Wade laver kuffertserie

NBA-stjernen Dwyane Wade lancerer eksklusiv kuffertserie

Den amerikanske basketballspiller har tre gange vundet NBA, udgivet en bog, der blev en New York Times Bestseller, er flere gange beskrevet som et stilikon, og nu kaster han sig over kufferterne.

Det har længe været en tendens, at kunstnere og sportsfolk lægger navn til sko og tøj hos store internationale brands. Her kan Kanye West, LeBron James, Justin Bieber og Drake nævnes i flæng. Endnu en af dem, der forsøger at krydsklippe mellem deres sportslige præstationer og interesse for beklædning og livsstil, er NBA-spilleren Dwyane Wade.

Han har flere gange været beskrevet som et stilikon, når han for eksempel er kommet valsende til pressemøder iklædt Versace fra top til tå.

”Jeg har ikke altid været interesseret i mode, men ret tidligt fandt jeg ud af, hvor vigtigt det er, at klæde sig godt. Jeg går altid i tøj, der reflekterer, hvem jeg er og får mig til at føle mig tilpas,” skriver han i en mail.På banen spiller han for Miami Heat, hvor han har vundet mesterskabet tre gange siden 2003. I et nyt samarbejde med kuffertfirmaet Away, har han designet en sort bankbokslignende kuffertserie med et præg af Miami.

”Jeg rejser meget som NBA-spiller, men jeg rejser også i off-season. Jeg ville lave kufferter, der passer til min livsstil. Jeg har været inde over alt i designet. Fra det sorte ydre til det printet indeni, der med palmer har et hint af Miami.”

Han fortæller også, at det ikke er et engangstilfælde. Han har allerede lavet en aftale med tøjmærket Stance om en kollektion af sokker, der ifølge Dwyane Wade, er mere overkommelige prismæssigt.

Kufferterne koster mellem 3.700-4.700 kroner og kan købes fra 27. juni her.

LÆS OGSÅ: Stor retro-tendens: 7 VM-trøjer, der kunne være syet for 30 år siden

LÆS OGSÅ: Ny sko: Her er årets største satsning fra Adidas

LÆS OGSÅ: Ny shorts-tendens på vej: Knap så kort