Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

København kommer til Nike

København kommer til Nike

Nike lancerer eksklusive københavner-sko og åbner pop-op butik

Fod på byen.

København får snart et nyt markant vartegn, om dog kun for en kort periode. For i december opstiller sneaker-giganten Nike nemlig en pop-op butik, hvor det som det eneste sted i verden er muligt at købe en mini-kollektion af gummisko, inspireret København.

Det helt specielle lys i det høje nord og farverne i den danske hovedstad har nemlig inspireret Nikes designere til at lave tre helt nye versioner af de kendte sko Air Jordan I, Air Force, Air Max 1 og Sock Dart, der vil blive nummereret fra 1-50.

Nike Sock Dart Incoming pack, Nike Air Force 1 What the Pendleton og Nike Air Max 1 Ultra Flyknit Incoming pack, hedder skoene, og de kan kun købes et sted – på nettet. Men så nemt er det dog ikke, for for at få adgang til den hemmelige hjemmeside skal du besøge den kommende pop-op butik og gå ind via deres wifi.

Desuden er der her også mulighed for at købe de eftertragtede og udsolgte Air Jordan1 Banned-sneakers.

Butikken vil blive bygget som en gigantisk sneakerbox, altså en stor version af de i forvejen forstørrede skotøjsæsker, folk med hang til mange gummisko gemmer deres samling i – en streetstyle-version af pigernes beautybox.

Pop-op butikken i Københavns placering er endnu hemmelig, men åbner 8. – 10. december.

LÆS OGSÅ: 15 stilfulde gaveidéer under 1.000 kroner

LÆS OGSÅ: Mads Nørgaard lukker sin webhandel på Black Friday: "Det er et ækelt, drøjkommercielt foretagende"

LÆS OGSÅ: Årets 15 bedste sneakers i 2016 - indtil videre