Nyt Euroman: Tobias Dybvad

Nyt Euroman: Tobias Dybvad

Nyt Euroman på gaden

Så er det igen den tid på måneden: Der er et nyt Euroman på gaden.

På forsiden af februarnummeret har vi Tobias Dybvad. Inde i magasinet har vi mødt komikeren, der har slået sit navn fast ved at lave sjov med alt det reality-tv, vi elsker at hade.

Læs også om Mikkel Boe Følsgaard, der er aktuel som Emil i DR's søndagssucces 'Arvingerne'. Vi har desuden mødt Superligaens farligste mand, fået Palle Strøm til at tegne et portræt af Amager og alle øens fantastiske facetter.

Vi sætter fokus på Afghanistan, som Danmarks tropper trækker sig ud af efter 12 års krig. Indtil nu har 43 danskere mistet livet, mens andre har fået fysiske handicap og psykiske mén.

Bliv inspireret af den nye modesæson og kom med bag kulisserne på modeugen i Paris. Overlev vinteren med de bedste gadgets, læs om Johanne Schmidt-Nielsen og Enhedslistens identitetskrise, mød Anchorman Will Ferrell og bliv guidet til Istanbul.

Alt det og meget, meget mere kan du finde i det nye Euroman, der rammer kiosker, brevsprækker og postkasser i denne uge. Du kan også downloade det til din iPad eller tegne abonnement her.

Vi har i denne måned lavet tre forsider med Tobias Dybvad. Se dem ovenfor og herunder.