ODDFORM laver jakkesæt der fejrer alle former, gennem nyt online koncept.

ODDFORM laver jakkesæt der fejrer alle former, gennem nyt online koncept.

I disse dage er der stor fokus på diversitet i modebranchen. Men hos én modekategori er det stadig de oldgamle og indsnævrede dyder, der hersker: jakkesættet.

Overordnet set har jakkesættet stadig det samme fit og udtryk, som det altid har haft. Derudover er det i høj grad et stykke beklædning, man - groft sagt - forbinder med fejlfri, konservative og karrieremindede mænd i rimelig god form.

Det vil ODDFORM gerne ændre på.

ODDFORM er et nyt onlinekoncept, som ønsker at ruske op i jakkesættet, med dets regler, manglende personlighed og forældede købsoplevelse. ODDFORM vil brede brugen af jakkesæt ud til alle ved at fejre personlighed, diversitet og den unikke kropsform, som vi alle har.

Vi går ikke op i jakkesættets “dos and don'ts”
Jakob Kirk

TEKSTBILLEDE_1.jpg

Tommy / Charcoal fra ODDFORM

ET OPGØR MED UNIFORMEN

Spørger du ODDFORMs stifter, Jakob Kirk, går de fleste med jakkesæt af pligt mere end af lyst.

”Jakkesæt er noget, de fleste tager på, når anledningen dikterer det. Det handler ofte om at passe ind, gøre som de andre, og om ikke at være underdressed”, siger han.

Navnet ODDFORM er et modsvar til den ’uniform’, som jakkesættet er for mange. ODDFORM handler nemlig om individualitet i stedet for stringente dresscode-regler, og om at gøre brugen af jakkesæt mere legende og personlig.

Alle ODDFORM-styles er derfor lavet i en pasform, der passer både mænd og kvinder, og kan købes i forskellige størrelser enkeltvis eller som et samlet sæt.

”Vi går ikke op i jakkesættets “dos and don'ts”, eller om du er mand eller kvinde. I stedet er vores mål at lave jakkesæt, som man går med af lyst - og ikke af pligt. Jakkesæt du vil blive set i, når du har fri fra arbejde eller kommer hjem fra den runde fødselsdag, og som er komfortable og passer sammen med andre dele af din garderobe”, siger Jakob Kirk.

ET NEMMERE VALG

Har du som de fleste prøvet at købe jakkesæt på udsalg, ved du at svedige prøverum og manglende størrelser er en del af processen. Desuden ender du måske med at betale ekstra for tilretninger hos en skrædder efterfølgende. Men ODDFORM vender alt dette på hovedet, med en ny og forbedret købsoplevelse.

Når du køber et jakkesæt via ODDFORMs webshop kan du frit sammensætte forskellige størrelser og styles – og som en del af konceptet tilbydes gratis tilpasning hos skræddere i hele landet, så du får den helt rigtige bukse- eller ærmelængden.

Og hvis du bor i københavns-området, tilbyder ODDFORM også ’home try-ons’, hvor man gratis kan booke tid på sit arbejde eller derhjemme til at prøve og få tilrettet styles. Alt sammen helt uforpligtende og gratis.

TEKSTBILLEDE_3.jpg

”Da vi sælger direkte til forbrugeren, har vi mulighed for at tilbyde en service du aldrig vil opleve i et stormagasin eller normale butikker. Vores gratis skrædderservice og home try-on koncept er et udtryk for dette – hvor du aldrig betaler ekstra for tilretninger. Vi ser vores model som et lagt nemmere alternativ, der passer bedre ind i den travle hverdag som mange forbrugere har i dag.”