Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

Stjernerne og deres luksuriøse ure

Stjernerne og deres luksuriøse ure

Tidligere har vi kigget på fodboldstjernernes allermest vilde bilkøb.

Nu fortsætter vi med en række verdensstjerner og deres ekstravagante armbåndsure.

Pharrell har for eksempel netop været ude og erhverve sig det dyre - dog æstetisk udskældte - Apple Watch Gold Edition til intet mindre end 10.000 dollar.

Men gulddrengen Pharrell  er ikke den eneste, der har en dyr smag. 

Stjernerne elsker de dyre ure, og urmærkerne elsker stjernerne tilbage og gør mange af dem til omvandrende reklamesøjler.

Tom Kristensen

Det gør sig for eksempel gældende for danskeren, der har vundet international anerkendelse som den mest vindende Le Mans-kører nogensinde. Tom Kristensen vandt 24-timersløbet hele ni gange, og med de mange titler fulgte også rollen som ambassadør for Rolex.

LÆS OGSÅ: Ur til tiden: Find uret der passer til din alder


John Mayer

Når han ikke synger og jammer foran tusindvis af skrigende kvinder (og mænd), bruger han både tid og penge på sin imponerende samling af ure. Og det er en interesse, John Mayer gerne deler med sine fans og resten af verden på de sociale medier.

Et billede slået op af johnmayer (@johnmayer) den 9. Mar 2014 kl. 5:55 PDT


Hugh Jackman

Han er ikke kun ambassadør for utilpassede mutanter på The Xavier Institute i X-Men-filmene. Hugh Jackman er også et af ansigterne for mærket Girard-Perregaux.


Sylvester Stallone

Manden, der på egen hånd satte punktum for Vietnam-krigen, slog Mr. T i bokseringen og opretholdt ro og orden som Judge Dredd i filmen af samme navn, er muligvis koldblodig, når det kommer til krigsførelse. Men når det kommer til ure, kan mærket Panerai gøre Sylvester Stallone blød i knæene.


Rick Ross

Kongen af bling og Maybachs ejer et ur, der muligvis har tømt et par afrikanske diamantminer på sin vej. Rick Ross indtager listen med et flashy Audemars Piguet Royal Oak.


Lebron James

King James er også fan af Royal Oak - eller er det omvendt. Cavaliers-stjernen er officiel ambassadør for Audemars Piguet og har fået fremstillet sin egen model af Royal Oak i limited edition.

LÆS OGSÅ: Sådan får du sportsikonernes gode stil
Usher

Ooog vi tager lige endnu en Audemars Piguet-mand. Den texanske kvindebedårer Usher i et ømt øjeblik med sin hund og sit Royal Oak. Hunden alene har angivelig kostet 60.00 kroner.

Et billede slået op af Usher (@howuseeit) den 5. Apr 2015 kl. 3:56 PDT


Roger Federer

Nylegende inden for tennis og født i samme land som verdens fineste urværker. Roger Federers tennisspil er måske ikke længere, hvad det har været, men så er det godt, han har sikret sig et tidløst ur fra Rolex, der står godt til hans skosamarbejde med Air Jordan


Neymar Jr.

Han er udråbt som Brasiliens store fodboldhåb, men her er det ikke Samba D'Or-bolden, der tildeles den bedste brasilianske spiller i Europa, vi finder interessant. Det er derimod gulduret, Neymar bærer på sit håndled, vist nok fra Hublot, Neymars yndlingsmærke.

Et billede slået op af Nj (@neymarjr) den 31. Mar 2015 kl. 11:25 PDT


Arnold Schwarzenegger

Store muskler betyder store ure, og det ved Arnold Schwarzenegger, der som sin kollega Sylvester Stallone har en svaghed for Panerai. Arnold elsker ure så meget, at han i har lavet sin egen urkollektion i samarbejde med det brasilianske urfirma Magnum. 

LÆS OGSÅ: Arnold Schwarzeneggers cowboystøvler og syv andre stjerners samlermanier

Steven Gerrard
17 år i professionel fodbold har givet Steven Gerrard mulighed for at spendere lidt ekstra, hos urmageren. Endnu en sportsmand med smag for Royal Oak.Lil Wayne

New Orleans-rapperen har mere bling end grantræet til juleaften og selvfølgelig en stor samling af iøjnefaldende ure, der blandt andet tæller dette diamantbesatte Breitling Avenger.LÆS OGSÅ: Verdens mest poulære urprofil på Instagram er dansk

LÆS OGSÅ: De rigeste hiphopkunstnere i 2014

LÆS OGSÅ: Dykkerklokker: (Succes-) historien om Panerai