Velkommen til det nye Euroman Premium – mere originalitet til dig

Streetstyle Roskilde Festival 2017
Foto: Lasse Emil Kristiansen

Streetstyle Roskilde Festival 2017

Roskilde Festival 2017: Mænd, her er den festivalstil, kvinderne kan li'

Euromans kvindelige journalist har været på jagt efter mænd med god stil på årets festival.

Det vrimler med snacks på årets Roskilde Festival. Og her mener jeg ikke bare hotdogs, popcorn og den slags, men derimod dejlige mænd, der vender en hel del hoveder på deres vej. 

For selvom festivalen indtil videre har været en ret våd og blæsende omgang, er der stadigvæk nogen, der trodser vejr og praktisk beklædning og skiller sig særligt ud blandt de store mængder af regnjakker og gummistøvler.

Som den eneste kvindelige Euroman-journalist på Dyrskuepladsen i Roskilde, gik jeg en tur mellem scenerne og, ja, kiggede skamløst på mænd. Her er ti af dem, jeg mødte. Se billederne og læs, hvorfor lige præcis de er nogle blikfang.   

Julius Skovbæk Koch, 32 år, sygeplejerske:

"Cool-faktoren er umulig ikke at lægge mærke til hos den 32-årige sygeplejerske. Julius mestrer det klassiske festivallook med sorte jeans, sneakers og solbriller, der kan skjule de værste tømmermænd, til perfektion." 

Christoffer Ahlers, 24 år, studerende: 

"Der er en god 90'er-vibe over Christoffers tøj. Det ser praktisk ud, men han har stensikkert tænkt over, hvordan jakken skulle bindes og tasken sættes. Det er fedt, at han tør lufte sine sprøde sneakers, selvom han ved, at vejret er vådt."

Christoffer Bojsen, 20 år, nyudklækket student: 

"Den klassiske mili-jakke er god stil både på festival og til hverdag. Men frem for alt ser Christoffer jo bare sød ud med sit bed-hair, når han smiler. Hvad, man ikke kan se på billedet, er, at han står i strømpesokker på det våde græs, fordi han har fået stjålet sine sko. Vi håber virkelig, han har fundet nogle nye!"

Basti Dickert, 26 år, fra Berlin, arbejder med marketing:

"Velour, kasket og hvide kicks. På papiret lyder det måske som outfittet til en Jeniffer Lopez-musikvideo. Men Basti sporter looket til UG og skilte sig ud i mængden ved orange scene." 

Andreas Thorup Berthelsen, 24 år, fotograf: 

"Et modigt tøjvalg med stramme short og t-shirten nede i buksekanten, men Andreas kan bære det, og man får hurtigt øje på ham." 

David Garset, 31 år, DJ:

"Rock er det første ord, der falder en ind, når David går forbi. Vovet valg med bandanaen, men han kører stilen helt ud, og det vinder han kun respekt på. Han ligner på alle måder en, man gerne vil opleve en koncert med."

Shaquille Mcgosh, 22 år, DJ:

"En regnjakke behøver ikke nødvendigvis ødelægge den gode stil. Skjorten gør det ellers afslappede look festligt, og solbrillerne sætter som sædvanligt den sidste coolness-prik over i'et."  

Christoffer Borg, 29 år, advokatfuldmægtig:

"Haps. Sort i sort med kig til et sæt brune sommerben. Simpelt, men det er sgu lækkert."

Andres Cabrera, 27 år, fra Sverige, freelancer:

"Lækkert hår og lækkert skæg er en sikker vinder og kan redde næsten ethvert outfit. Den hvide t-shirt får Andres til at se helt crisp og ren ud i det ellers støvede og mudrede omgivelser."

Hilmar Guðjónsson, 26 år, fra Island, freelance project management: 

"Der er sørget for praktisk påklædning med gode støvler og en varm sweater. Meeen der er stadigvæk tænkt over detaljerne. Hilmar har nok næppe bare taget det øverste sæt tøj, der lå i rygsækken. Han er indbegrebet af afslappet festivallækker."

LÆS OGSÅ: 10 kvinder vi kan li' på Roskilde Festival

LÆS OGSÅ: De bedste, sjoveste og vildeste lejre på Roskilde Festival 2017

LÆS OGSÅ: Smattens bedste måltid: Vi har testet maden på Roskildes campingområde

Se, hvad vi ellers skriver om: Roskilde Festival og Streetstyle