Mandagens detalje: Skræmmende store skatersko kan blive den næste sneakertrend

Hvis ASAP Rocky ikke kan give dem et comeback, er der ingen, der kan.

Ganske ofte handler moden om med den rette timing at genintroducere netop det, folk allermindst forventer. Det, der tilsyneladende er permanent placeret i rodekassen for udgåede stil-kuriøsiter.

For nylig har vi for eksempel set et forsøg på at vække Von Dutch-kasketten til live igen, som dog vist nok stadig mangler at slå rigtig igennem. Til gengæld spår vi Nikes fuckfinger til den gode smag, Air TN, et pænt comeback, også på danske fortove.

For nylig har ASAP Rocky så lagt et billede på Instagram, der stiller spørgsmålet, om overdimensionerede skatersko måske har en uventet fremtid. Nemlig dette, hvor han er iført et par af den ikoniske Osiris D3.

Disse år er næsten alle producenterne ellers gået fra de ekstremt voluminøse sko, som var det hotteste, man kunne skate i først i 2000’erne, til slankere profiler.

Men i forbindelse med den generelt klodsede sneakerstil, der har været toneangivende i et års tid, kan det være, at de mere opsvulmede designs vender tilbage.
I hvert fald har ASAP Rocky nu dømt dem inde.

Selvfølgelig kan han gøre, hvad der passer ham, rent garderobemæssigt, og vi ville nok selv overveje det en ekstra gang, inden vi trådte i et par. Men skal man lade sig inspirere af Harlems største stilpåvirker, så er det værd at notere sig, at han klogeligt har valgt et par relativt stramme bukser og dermed undgået den rene elefantfod.

For den gammeldags skatersko taler desuden, at de langtfra er så dyre at erhverve som mange af de chunky designersneakers, der fylder i webbutikkerne dette forår.

Her er et par muligheder:

Osiris D3 til ca. 670 kroner.

 

DC Manteca til 689 kroner.

LÆS OGSÅ: Von Dutch-kasketten vender frygteligt tilbage 

LÆS OGSÅ: 13 pæne polotrøjer til sommer

LÆS OGSÅ: Stor tendens: 17 hippe vandresko til foråret