Sponsoreret af MESSYWEEKEND

MESSYWEEKEND er kendt for deres håndlavede solbriller til overkommelige priser, og denne sommer er ingen undtagelse.

To af deres mest eftertragtede modeller er Bille og New Depp, og de kommer i et hav af farvekombinationer. Særligt for denne sæson er transparente stel med grønne og brune linser de mest populære. Og det er let at forstå hvorfor.

1_Bille Rose.jpgFind Bille solbrillen her.

2_New Depp Crystal Green.jpgNew Depp

De gennemsigtige acetatstel med grønne linser giver et moderne og stilfuldt look, der passer perfekt til enhver sommergarderobe.

De grønne linser ser ikke alene godt ud, men beskytter også dine øjne effektivt mod skadelige UV-stråler. Den subtile grønne tone reducerer blænding og forbedrer kontraster, hvilket gør dem ideelle til både by- og strandliv.

3_Bille Crystal Green.jpgBille Crystal Green

Hvis du ønsker en mere blød og feminin stil, er de transparente stel i rosé-toner et oplagt valg, for de fremhæver nemlig ansigtets naturlige form. Samtidig giver de brune linser et godt lys og fuld UV400 (UVA+UVB) beskyttelse, ligesom de grønne.

4_New Depp Rose.jpgNew Depp Rosé

Hvis du overvejer at opgradere din sommerstil, går du ikke galt i byen med de populære modeller fra MESSYWEEKEND. Tilmed er der livstidsgaranti på alle acetatstel – BILLE og NEW DEPP eksempelvis.

Et venligt prismærke

Et par NEW DEPP Crystal koster kun 600 kroner, mens den lidt dyrere model BILLE står til 700 kroner (inklusive gratis forsendelse og retur).

Desuden donerer MESSYWEEKEND for hvert solgt par en del af omsætningen til deres Clean Oceans-partnere, der sikrer fjernelse af plastik fra havet.

Hvis du vil læse andres meninger om MESSYWEEKEND’s solbriller, kan du tjekke anmeldelserne på Trustpilot, hvor de har en bedømmelse på 4,7 ud af mere end 2600 anmeldelser.

Find din favorit på messyweekend.dk.

5_Last image.jpg