PRØV EUROMAN fra 23 kr. om måneden

Stay warm, keep cool: Must-haves til din vintergarderobe
Expedition Down Long Parka

Stay warm, keep cool: Must-haves til din vintergarderobe

Den bidende kulde kommer snigende. Lad dig her guide af listen over stilsikre styles til din vintergarderobe

Vinter er lig med store jakker, varme hoodies og huer. Et godt råd er at gå efter godt design i kvalitetsbevidst håndværk, der holder sæson efter sæson. Svenske Fjällräven lever i den grad op til begge krav og emmer desuden af coolness, når det kommer til friluftsudstyr, du snildt kan bruge i dagligdagen.

Vil du være sikker på at holde varmen hertil vinter, så ifør dig denne på én gang varme og übercoole Expedition Down Long Parka. Jakken er lavet af genanvendt polyamid og polstret med en kombination af dun og syntetisk isolering – materialer, der tilsikrer optimal varme. Desuden er dens komfort i top, uanset om den skal bruges til hverdag eller på mere krævende outdoor-ture. 

TB VINTER 3.jpg

Expedition Pack Down Hoodie

Lag-på-lag er god basis, når kulden for alvor rammer. Huskereglen er: Uld inderst, et mellemlag – toppet med et isolerende lag, f.eks. denne Expedition Pack Down Hoodie, som er let og fleksibel og nemt kan pakkes i en rygsæk eller i den medfølgende lomme, når den ikke er i brug.

TB VINTER 4.jpg

Canada Shirt

Vælg en varmere skjorte, når graderne daler udenfor. Hop f.eks. i denne Canada Shirt i uld, som både er blød, slidstærk, svedtransporterende, lugthæmmende og varmende. Den kan med fordel bæres som skjortejakke eller som isolerende mellemlag.

TB VINTER 2.jpg

Vardag 28 Laptop

Hvorfor holde sig inde om vinteren, når den rå, friske natur indbyder til et væld af vilde oplevelser? Pak en let Vardag backpack, og begiv dig ud i naturen med det nødvendige grej pakket i denne lette rygsæk i slidstærkt stof samt i praktisk, stilfuldt design med lang lynlås, siddeunderlag og separat computerrum.

TB VINTER 1.jpg

Lad dig ikke begrænse af vejret! Denne Expedition Down Light Jacket er en lettere version af den klassiske Expedition Down Jacket fra 1974 - jakken her har dog 35% færre dun og er dermed velegnet til klimaer med mildere vintre – ligesom her i landet.

Se mere på www.fjallraven.dk.