Streetstyle fra New York

Streetstyle fra New York

Streetstyle: Manden på gaden i New York

Ingen siger, at du skal læse nyheder op eller give tilbud på bilforsikringer for at trække i jakkesæt eller blazer. En tur i New Yorks gader viser gode eksempler på, hvordan jakkesæt, habitjakker og blazere kan fungere som hverdagstøj og uden fine fornemmelser.

Til venstre:

Flot sammensætning af formelle elementer som klassisk hvid polo, habitjakke i bomuldspiqué og små farvedrop fra øverst til nederst.

Se mere streetstyle fra New York på de følgende sider...Et formelt jakkesæt over en spraglet silkeskjorte med matchende silkeklud.
En god portion humor kommer man langt med.Stilikonet Justin O’Shea er kendt for sit hybridlook, der balancerer mellem Sons of Anarchy og en gentleman fra London City. Her i vest og oprullede ærmer.
Fire-knaps-jakken er ikke noget typisk syn i en tid, hvor stort set alle sværger til to-knaps-klassikeren eller de populære tre knapper. Med opslået revers som her fungerer den forfriskende godt.
Den kraveløse skjorte har fået et velfortjent comeback og ses både i sin klassiske form eller som her, hvor flipperne er klippet af. Den traditionelle mørkeblå blazer med guldknapper er i øvrigt stadig lige så aktuel, som da den blev genintroduceret i modebilledet i 2008.Klassisk sort/hvid sammensætning toppet af med lædercap og sommerens allestedsnærværende sort/hvide badetøfler.

LÆS OGSÅ Modeserie: Kongeligt København

Se, hvad vi ellers skriver om: Streetstyle og Stil