Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

Tag dit flyveste gear på og vind 10.000 kroner

Foto: Getty Images

Tag dit flyveste gear på og vind 10.000 kroner

Tag dit flyveste gear på og vind 10.000 kroner

Kalder alle aarhusianere.

Bevæbn dig med cigaretter og andre undskyldninger for at hænge formålsløst ud på Strøget i Aarhus i morgen, hvis du gerne vil indkassere 10.000 kroner på kontoen og titlen som den mest velklædte herre i det aarhusianske gadebillede.

Der er nemlig dømt ’street style scout’: Magasin i Aarhus leder efter de mest stilfulde i byen, og derfor har de sendt fotografen Victor Jones på gaden i den jyske hovedstad. Victor Jones er garvet udi gademode og har taget billeder fra de største modeuger over hele verden.

Men du kan nok nå at gå et par gange op og ned ad Strøget i Aarhus og købe et par aviser, drikke kaffe to go i papkrus, vinduesshoppe og ryge nogle smøger, før du tilfældigvis bliver stoppet af manden med det gyldne kamera. Victor Jones er nemlig på gaden fra klokken to til klokken seks.

Fotografen Victor Jones

Men tag dit flyveste gear på og kryds fingre for, at han ser dig, for det er Victor Jones, der ene og alene får lov til at afgøre, hvem der skal have hæderen. Og her løfter han lidt af sløret for, hvad han kigger efter i gadebilledet.

”Jeg kigger efter mænd, der hviler i sig selv, og som dresser sig efter, hvad de finder naturligt. Der er meget få af os, som rent faktisk har den samme stil, derfor er det super øv, når man eksempelvis ser en gruppe unge mænd, som alle har forsøgt at klæde sig ens. Det fungerer måske for nogle i gruppen, fordi det passer lige netop til deres stil, men for resten af gruppen kan det desværre hurtigt komme til at se lidt forkert ud,” siger Victor Jones.  

I morgen udvælger Victor Jones 20 unge mænd, der bliver nomineret til titlen som den mest velklædte mand, og deres billeder kommer til at hænge som plakater i Magasin i Aarhus hele næste uge.

Men der er naturligvis kun én mand, der kan være modeboss i Aarhus, så fredag d. 28. oktober vil vinderen blive kåret i Magasins nye Design Lab i herretøjsafdelingen og blive hyldet med DJ og kolde øl.

LÆS OGSÅ: Kronprins Frederik hyldes for sin stil af toneangivende magasin 

LÆS OGSÅ: 10 sneakerboots: Sådan holder du dig street i vinterkulden

LÆS OGSÅ: Se de innovative sneakers, der er lavet af genbrugt tynd luft