Ugens mode-overblik: Wood Woods nye forår-og sommerkollektion har ramt deres webshop

Ugens mode-overblik: Wood Woods nye forår-og sommerkollektion har ramt deres webshop

Vi samler op på de bedste nyheder og kollektioner i modeverdenen fra ugens løb. Denne gang med nyt fra blandt andre Rains, Wood Wood og Astrid Andersens Fila-projekt.

Astrid Andersen og Fila afslørede deres sub-brand under Pitti Uomo

Danske Astrid Andersen, der er kendt for sit luksuriøse streetwear, fortalte for første gang om samarbejdet med Fila og deres nye fælles subbrand Fila Fjord til Vogue i starten af december sidste år, og torsdag præsenterede hun så hele kollektionen under modeugen Pitti Uomo i Firenze. Hun satte faktisk punktum for selve herremodeugen.

Navnet Fila Fjord er en reference til, at hvis Fila er floden, så er det nye mærke en mindre version.

Den første kollektion er holdt meget minimalistisk og blander Filas tekniske sportstøjarv med skræddersyede strømpebukser og strikvarer fremstillet af naturlig kashmir. De enkelte produkter kommer til salg senere i år.

Se en videopræsentation herunder:

Få et smugkig på Rains' kommende SS19-kollektion

'Reflections' hedder Rains' kollektion for foråret og sommeren og skal efter planen komme i butikkerne og til salg online 21. januar. Ti dage før lanceringen har de danske regntøjsspecialister løftet sløret for, hvad vi har i vente. De har nemlig lagt nogle af fotograf Philip Messmanns kampagnebilleder op.

rains-ss19-reflections-01.jpg

rains-ss19-reflections-05-535x800.jpg

Partner i Rains, Philip Lotko, blev i øvrigt udnævnt af Euroman til at være Danmarks trejde bedst klædte mand for nyligt . Læs interviewet med ham her.

Adidas og Have A Good Time er tilbage

Have A Good Time startede som brand i 2010 og blev hurtigt en af Tokyos streewear-scene rising stars. De står for et tilbagelænet og afslappet look, hvilket Adidas også fandt for interessant, og som resulterede i deres første collab tilbage i oktober 2018.

Nu er de så klar med en opfølger, der rammer Have A Good Times webshop 19. januar. Her har de blandt andet taget de to klassiske Adidas-sko, Gazelle og Superstar 80s, under en frisk og kærlig behandling. Farvevalget til hele kollektionen er inspireret efter Argentinas fodboldlandshold.

https___hypebeast.com_image_2019_01_have-a-good-time-adidas-originals-spring-summer-2019-collab-15.jpg

https___hypebeast.com_image_2019_01_have-a-good-time-adidas-originals-spring-summer-2019-collab-11.jpg

https___hypebeast.com_image_2019_01_have-a-good-time-adidas-originals-spring-summer-2019-collab-10.jpg

Køb tøj fra Wood Woods nye forår- og sommerkollektion

En rigtig god nyhed fra Wood Wood er også kommet ud i denne uge. De har nemlig opdateret deres webshop med mærkets nye SS19-kollektion. Under navnet 'The Outside' er kollektionen en hyldest til outdoor og Wood Woods moderne streetwear, som er påvirket af elementer fra friluftslivet i både print, styling og detaljer.

wood-wood-vasco-jacket_1600x2400c.jpg

wood-wood-fabian-shirt_1600x2400c.jpg

wood-wood-hester-sweatshirt_1600x2400c.jpg

Se, hvad vi ellers skriver om: Stil, Herremode og Herretøj