Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

Ugens modeoverblik: Pas Normal Studios og Porter lancerer ny taskekollektion

Foto: PR & Getty Images

Ugens modeoverblik: Pas Normal Studios og Porter lancerer ny taskekollektion

Vi samler op på ugen, der er gået i modeverdenen og fortæller de vigtigste nyheder.

Abloh getty.jpg

Vi hylder Virgil Abloh

Forleden blev det meldt ud, at modedesigner Virgil Abloh er gået bort. Han døde efter et hemmeligholdt kræftforløb, som havde varet to år, og han blev kun 41 år gammel.

Alligevel har han efterladt et indtryk på ikke bare hele modeverdenen, men på alle mennesker, han nåede at møde gennem sin korte, men ufatteligt travle karriere.

Og derfor hylder vi i det nyeste afsnit af Sidelæns det måske største fænomen i modeverdenen de seneste 10 år.

I en samtale mellem Euromans chefredaktør Kristoffer Dahy Ernst og journalist Magnus Fuglsang Søgaard fremhæver vi Ablohs største succeser, dykker ned i venskabet med Kanye West og ser på, hvordan han fik sparket døren ind til et af nutidens mest anerkendte modehuse.

Lyt til det nyeste afsnit af Sidelæns her eller der, hvor du ellers finder dine podcast.

Arket kogebog.jpgArket udgiver kogebog

Arket er kendte for deres bæredygtige, minimalistiske og prisvenlige basisvaretøj, men faktisk byder de også på mad. 

Arket Café så dagens lys i 2017, hvor man serverer sæsonbestemt nordisk mad fra det sunde vegetariske og veganske køkken. Nu får du selv mulighed for at lave retterne derhjemme i dit eget køkken. Arket kan nemlig præsentere en ny kogebog, hvis forfatter er Martin Berg, Head Chef og ansvarlig for Arkets café-koncept.

'Arket Café Cook Book' koster 125 kroner og kan købes her.

rimowa-limited-edition-one-bottle-case-release-info-002.jpg

En kuffert til din champagne

Det er dumt, men også lidt sjovt, og så er det kufferternes Rolls-Royce, som står bag. Tyske Rimowa, der har lavet kufferter siden 1898, har simpelthen skabt en kuffert udelukkende til champagne. Så bliver det vist ikke mere 90'er-agtigt. Til typen, der selvfølgelig også har en champagnesabel.

Er det dig? Så hold øje på Rimowas webshop den kommende periode, hvor champagnekufferten forventer at lande til en pris på 11.280 kroner.

 

Pas Normal Studios og Porter krydser hinandens vej igen

For tredje gang har det danske high-end-cykelmærke Pas Normalt Studios og de japanske taske-darlings Porter designet en kollektion sammen. En kollektion, der både har tasker til cykelmotionisten, men også til hverdagsbrug.

De to brands enkle æstetik spiller perfekt sammen. Hvert produkt er nu blevet udstyret med en tovejs nylonkonstruktion for øget holdbarhed og er desuden vandafvisende. Begge brands logoer er også sat på.

Kollektionen ramte butikkerne 1. december. Du kan købe taskerne her.