Starmark gøre brugte biler nye
Starmark gøre brugte biler nye

Starmark eksklusiv brugtbilsforhandler

Hvor ny kan en brugt bil blive?

Og kan en brugt bils fortid slettes en gang for alle?

Det påstår den eksklusive brugtvognsforhandler, Starmark, der med et omfattende 60-punkts klargøringssystem, er i stand til at fjerne alle spor fra bilens forhenværende ejer.

Men det er jo altid nemt at påstå det ene og det andet. Det ved Starmark også godt selv, hvorfor bilforhandleren har fundet frem til politiefterforskeren, Jørn Moos, der i særdeleshed er kendt for sin rolle i mysteriet om Blekingegadebanden.

Det var nemlig Jørn, der fandt det afgørende spor på bagsædet af en bil, der ledte til anholdelse af gerningsmændene.

I årenes løb er Jørn’s evne til at finde spor garanteret ikke blevet ringere, hvorfor der er gode chancer for, at han kan finde et eller andet på de tre biler, der hver især har en saftig historie.

I følgende video kan du se, om Jørn kan finde spor, der kan tegne et eller andet billede af bilens fortid. 

Imponerende nok lykkedes det end ikke Jørn Moos at komme på sporet af, at den ene af bilerne var fyldt med flere tusinder fiskelugtende rejer. Heller ikke svedige musikere eller et svedigt elskovspar var grundige nok til at sætte dybe spor, der kunne overmande Starmark’s omhyggelige klargøringsprogram.

En brugt bil kan sagtens være ny

Det må være konklusionen på den gennemgribende test, hvor Starmark har gjort alt for at springe over, hvor gærdet er allerhøjest.