Præsenteret af Volkswagen

Præsenteret af Volkswagen

Nu kan du bestille din bil online

Jep, det er ikke engang clickbait. Som følge af vores moderne og højteknologiske samfund er det nu muligt at købe sin bil over nettet.

What a time to be alive.

Det er dog ikke alle bilfabrikanter, der er med på beatet. Indtil videre er der faktisk kun et enkelt bilmærke, hvorfra det er muligt at købe sin bil med et klik.

Det er det tyske flagskib, VW, som er innovatoren bag det i øvrigt geniale koncept. Men hvordan fungerer det egentligt, undrer du dig måske? For din undren giver god mening. Det er jo ikke sådan, at pakkeposten lige kan smide en bil foran dit hus.

Selvom du får bilen leveret, skal du nemlig ud af døren for at få den. Du skal dog ikke længere væk end din nærmeste pakkebokscentral.

VW har lavet en ret grinern video, der viser helt præcist, hvordan det fungerer. Og naturligt nok er de forbipasserende ret begejstrede.

Det er ikke alle biler fra VW, som kan hentes i pakkebokscentralen. Det er kun Danmarks mest populære bil, VW Up, der kan være i pakkeboksen.

VW Up har nemlig den akkurate størrelse, hvilket er en af de ting, som bilen er kendt for; lille bil som er enormt rummelig. En af grundene til at bilen virker så rummelig, er at bilen har fem døre. To i hver side og en bagerst, hvor du har plads til dit habengut.

Vil du egentligt ikke bare se et billede af den?

Der er helt sikkert ikke plads til store Rimowa-kufferter, men VW Up er heller ikke nogen flyttebil. VW Up egner sig nemlig bedst som storbybil, da dens lille størrelse gør det nemt at finde parkeringspladser og i det hele taget manøvrere rundt i den, som oftest, tætte trafik.