Mars One 2018

Mars One 2018

Nu skal Mars koloniseres

Mennesket skal bo på permanent på den fjerne planet. Det er målet med den første private mission til Mars, og du kan være med til at finansiere rejsen.

Hver dag er der nye forslag til crowdfunding-projekter især inden for film og musik. Men det her er alligevel i den mere spektakulære ende. Nu kan du nemlig være med til at finansiere den første private mission til Mars. Projektet går under navnet Mars One og skal i første omgang sende et landingsfartøj og en kommunikations-satellit afsted, som skal bane vejen for en bemandet tur i 2025.

Missionen til Mars kan blive lige så vigtig som den første månelanding, skriver holdet bag Mars One.

”De, der så Neil Armstrong lande på Månen, kan stadig efter alle disse år siden huske alle detaljer. Hvor de var, hvem de var med og hvad de følte. Vores generation kan opleve noget mindst lige så fantastisk. Ikke alene vil missionen være en fantastisk inspiration og øge vores viden og forståelse af rummet og stjernerne. Denne private 2018 mission vil også være det første store skridt i retning af landing af de første mænd og kvinder på Mars.”

Når de første fire mennesker er ankommet, vil der ankomme nye hold hver andet år. Og dermed vil man have skabt en permanent base for menneskeheden på Mars. Dit bidrag vil - endnu - ikke sikre dig en plads i rumskibet, men der er flere frynsegoder ved at være med til finansieringen. Du kan blandt andet få dit personlige budskab printet på landings-faldskærmen, og du vil få en invitation til 2018-afgangsfesten for den første raket.

I denne film kan du se mere om projektet.

Indsamlingen sker via Indiegogo. Og du kan skyde dine sparepenge ud i rummet allerede nu.

Happy Landing!

FACEBOOK Bliv ven med Euroman