Følg Magnus Millang i SE Energi og Klimas kortserie.
Magnus får en knippel idé: Hvorfor ikke bygge gamle Beetle-biler om til el-Beetles?

Følg Magnus Millang i SE Energi og Klimas kortserie.

Ender Magnus Millang med at løse klimaproblemerne?

I sidste uge kunne du følge Magnus Millang i de første tre afsnit af SE Energi og Klimas kortserie #WTFgørvimedklimaet, hvor komikeren undersøger, hvordan og hvorledes klimaudfordringerne hænger sammen.

Er klimaet virkeligt så presset, som medierne påstår? Står vi virkelig over for en global krise, hvis ikke vi omlægger vores vaner?

I første afsnit var Millangs skepsis nem at spore. Stille og roligt blev det dog mere og mere klart, at der selv for en komiker som ham, ikke var ret meget sjovt at få øje på lige hvad angår klimaet.

Faktisk var Magnus så opsat på at gøre noget ved klimaet i tredje afsnit, at han fik bygget en cykel, der kunne forsyne et hjem med el.

Magnus begynder dog stille og roligt at miste tålmodigheden. At tage toget og lave lidt elektricitet på en cykel, er bare ikke nok.

Der skal ske noget langt mere drastisk, hvis der virkeligt skal gøres en forskel. I afsnit 4 undersøger Magnus og Emil, hvordan klimaændringerne kan få ordentlig baghjul.

Det handler om at plante træer, men er det så nemt?

Det går stille og roligt fremad. Magnus er nemlig fyldt med gode og ambitiøse idéer. I afsnit 4 havde Magnus sin første rigtige succesoplevelse.

Så hvad skal der ske i afsnit 5?

Stik imod den tidligere forestilling om, at Tesla og andre moderne elbiler er gode for klimaet, finder Magnus ud af, at produktionen af de her elbiler er langt mere skadelige, end at det overhovedet kan svare sig at køre i dem.

Heldigvis får Magnus igen en knippel idé. Hvorfor ikke bygge gamle Beetle-biler om til el-Beetles?  

What the fuck gør vi egentligt med klimaet, Magnus?

I sjette og sidste afsnit gør Magnus et sidste forsøg på at sætte et positivt præg på klimaet. Noget der kan mærkes.

Derfor vender han tilbage til Christiansborg, men hvad er det nu for plan han har?

Det går op for Magnus, at det her med klimaet ikke er et problem, han kan løse alene. Vi skal alle sammen tage os lidt sammen.

Så hvorfor ikke se at få bygget din egen elcykel derhjemme?

Se eller gense alle afsnit af #WTFgørvimedklimaet på SE.dk/klimaet.