Trump-plakat af HuskMitNavn

Trump-plakat af HuskMitNavn

Kun til abonnenter: Køb en Trump-plakat

Særtilbud: Abonnenter på Euroman kan nu købe forrige nummers forside med Donald Trump som plakat.

Forsiden af Euromans januar-udgave viste et maleri af USA's præsident Donald Trump med ild i håret. Forsiden blev skabt i samarbejde med den anonyme kunstner HuskMitNavn, og den ramte direkte ind i en aktuel diskussion om Trumps egnethed som præsident.

Der er tale om en ekstraordinær forside. Formentlig en af de mest kontroversielle, men også smukke i Euromans mere end 25 år lange levetid. Flere abonnenter og læsere har spurgt os, om de kan købe forsiden som plakat, og det er jo en fremragende idé. Vi har derfor i samarbejde med HuskMitNavn fået trykt et begrænset oplag af det oprindelige værk bag forsiden – uden priskode mv. – så værket fremstår i sin originale form.Som abonnent har du førsteret til at købe en nummereret plakat, og du får den tilmed til en særpris. Frem til onsdag den 17. januar 2018 kl. 12.00 kan du købe plakaten for 500 kroner. NB: Du kan højst købe to plakater. Derefter vil plakaten – hvis der er flere tilbage – blive sat til salg for ikke-abonnenter til 700 kroner.

Vi har trykt 100 plakater i størrelse 70X50 cm og nummereret dem. Der vil ikke blive trykt flere end de 100 eksemplarer. Alle plakater er trykt på eksklusivt, 300 grams syrefrit papir og vil blive sendt i et rør, der sikrer mod skader.

Hvis du vil købe plakaten, skal du sende en bestillingsmail til Euromans sekretariat på: info@euroman.dk. Du skal opgive dit abonnementsnummer, som du kan finde på dit magasin eller i den første mail, du modtog fra os som kvittering på din abonnementsbestilling.

Husk også at skrive din adresse i mailen.

Når vi har modtaget din mail, sender vi dig betalingsoplysninger, og så snart vi har registreret din betaling på Euromans konto, sender vi plakaten til dig.

LÆS OGSÅ: Er Trump virkelig syg?

LÆS OGSÅ: Donald Trump møder først på arbejde klokken 11

LÆS OGSÅ: Dansk journalist: Trump kostede mig et venskab