Vicepolitiinspektør Jens Møller Jensen
Foto: Jonas Pryner Andersen

Nyt Euroman på gaden: Jagten på sandheden

Euroman har som det eneste medie fået mulighed for at følge Jens Møller Jensen på nærmeste hold under opklaringen af ubådsdrabet.

Manden med ansvaret for at opklare ubådssagen er på forsiden af det nye Euroman. Vicepolitiinspektør Jens Møller Jensen har gennem det seneste halve år givet os særlig adgang til sine tanker undervejs i efterforskningen. Hvad lærer en erfaren drabschef i en sag, som begynder uden lig, gerningssted og motiv hos eneste mistænkte? Hvordan håndterer han at skulle orientere ofrets familie? Kan det undgå at sætte sig spor?

Læs et uddrag her.

I det nye nummer kan du også møde bl.a. Danmarks bedst lønnede sportsstjerne, ishockeyspilleren Nikolaj Ehlers, og forfatter Svend Åge Madsen. Vi præsenterer de nye skybars, som skyder op herhjemme, og guider dig til cyklingens forårsklassikere og nyt udstyr til landevejene.

Og så stiller vi spørgsmålet, hvorfor så mange kendte mænd har behov for at give banditten frem foran kvinder, de ikke kender? Køb det nye Euroman i butikkerne fra på torsdag. Som abonnent får du et forspring hver måned - og du slipper endda billigere. 

Køb abonnement her

LÆS OGSÅ: Indvandrere og nationalister skal dyste om en pengepræmie i et nyt program

LÆS OGSÅ: Forført af døden: Rivende udvikling inden for islamistisk radikalisering

LÆS OGSÅ: Dansk fotograf vinder international pris: ”Jeg har efterhånden set mange forfærdelige ting. Men det her var fuldstændig vanvittigt”