Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

Porteføljemanager Jacob Hafstrøm Skaaning: ”Jeg vil ikke have kontanter. Det er det værste, man overhovedet kan have"

Foto: Privat

Porteføljemanager Jacob Hafstrøm Skaaning: ”Jeg vil ikke have kontanter. Det er det værste, man overhovedet kan have"

Jacob Hafstrøm Skaaning, der er stifter af investeringsfonden ARK36, har placeret 90 procent af sin formue i kryptovaluta. Udover det har han investeret flere hundrede tusinde kroner i luksusure.

soundLyt til artiklen med Euroman
play

Klik her for at læse mere.

00:00 |

Hvorfor har du valgt at bo i ejerlejlighed?
”Når vi kommer helt ud af corona-pandemien, tror jeg, at boligpriserne fortsætter med at stige i årevis. Selvfølgelig med bump på vejen, men de næste 7-10 år ser jeg som positive på ejendomsmarkedet. Staterne bliver ved med at sprøjte penge ud i samfundet og renterne forbliver lave. Det gør, at den rigeste del af befolkningen får flere penge til at købe aktier og boliger. Derfor vil prisen på de aktiver stige i de kommende år.”

Hvordan har du finansieret din bolig?
”Med et etårigt flekslån og uden afdrag. Jeg vil hellere have så mange penge som muligt nu, fordi de er mere værd i dag, end de er om 10 år. Til den tid skylder jeg så stadig det samme i boligen i kroner og øre. Beløbet, jeg skal betale tilbage, er dog meget mindre værd om 10 år, fordi inflationen vil have udhulet lånets værdi. På den måde gør inflationen det lettere at betale gælden om 10 år, fordi også gæld mister værdi med tiden.”

Bliv medlem, og få fuld adgang til
hele EUROMAN.dk fra 23 kr. om måneden
Prøv 14 dage gratis uden binding
Kom igang her Allerede medlem? Log ind her Euroman Premium
Opret dig gratis her