Stormlanterne - 28 cm - Grøn

Stormlanterne
Bare fordi det hele går ad helvede til, er der ingen grund til at nedgradere sig selv til at ligne en indbrudstyv med den håndholdte lommelygte eller en minearbejder, som alle naboerne, der troede, de var rigtigt kloge, da de skaffede sig en pandelampe, nu går rundt og gør.

Hvorfor i det hele taget nøjes med ét spotlys, når man kan lyse hele nærområdet op med en lanterne?

Den kan både fungere som et statisk lys, samtidig med at du kan tage den med dig rundt, ligesom en fra Charles Dickens’ ’Et juleeventyr’, og hvem vil egentlig ikke gerne gøre det?

Stormlanterne til 99 kroner fra Backpackerlife.dk.

 

Ahornsmør
I visse kredse skildres det sådan, at det bliver en pinsel, når krigen kommer til Danmark. At vi skal skylle vores tandbørster med badevand og leve af afklippede tånegle.

Men vi tror nok lige, at du vil blive genstand for lange blikke fra den peanutbutterspisende pøbel, når du hiver det ugegamle franskbrød frem og smører det med … ahornsmør!

Smørrelsen her er lavet på tapning fra canadiske ahorntræer, og så kan det godt være, at en lille dåse koster 150 kroner, men hvem ved, hvad der bliver dit sidste måltid?

Ahornsmør til 150 kroner hos gourmetengros.com.

 

Bling H2O
Øverst på alle prepperes indkøbsliste står: vand. Den er svær at komme udenom. Men man må træffe et valg som menneske: Er man typen, der drikker vand, der smager af metal, eller er man typen, der har betalt 1.560 kroner for én flaske Bling H2O?

Sidstnævnte er verdens bedste vand, synes vi og mange andre. Vandet er tappet direkte fra floden ved Tennessees English Mountain og har lidt mere konsistens end den vand, du plejer at drikke.

Og så smager den nærmest sødt. Ingen nitrater i vores forrådskammer!

Bling H2O til 1.560 kroner hos Fine Liquids.

 

Kompas i æske
Ohøj, skipper! Kan du fortælle mig vejen til Nordstjernen?

Det kan du i hvert fald, hvis du gør brug af dette kompas (og ikke er for tæt på et magnetfelt, men det må vi gå ud fra, at du ikke er).

Der findes mange kompas i denne verden, fx findes der ét på hver en produceret iPhone (medmindre du er lykkedes med at slette appen, selvfølgelig). Men disse kompas vil ikke komme dig til gode, når strømmen er trang og helst ikke skal bruges til at navigere hele verdenssituationen.

Hvis alt andet fejler, er der en tryghed i altid at vide, hvor nord er. Endnu mere trygt er det at have et flot kompas, der kan fremvises til de forbipasserende. Bare de ikke forsøger at stjæle det…

Kompas til 504 kroner hos Nauticum Shop.

 

Compound bue
Okay, men hvad så, hvis der var nogen, der forsøgte at stjæle dit flotte kompas i æske?

Jamen, så er det jo godt, at du også har en compound-bue – et lovligt våben, der fx kan nedlægge en elg.

Almindeligvis skal man selvfølgelig have et jagttegn for at jage dyr i Danmark, men hvis myndighedernes systemer allerede er nede, hvad er det så egentlig, der står imellem dig og dét egern der?

På tilbud til 1.736 kroner hos Boligcenter.dk.