#NYCSTRIPPERSTRIKE
Foto: Getty Images

#NYCSTRIPPERSTRIKE

Stripper-strejke i New York: Beskylder halvnøgne ‘flaskepiger’ for at stjæle drikkepenge

En vaskeægte ‘catfight’ er sat i gang på New Yorks mange stripbarer.

Flere af New Yorks mange stripbarer ligger lige nu øde hen. En stor del af byens strippere nægter nemlig at gå på arbejde - og det skyldes strejken #NYCSTRIPPERSTRIKE, skriver Washington Post.

Strejken er blevet startet af den New York-baserede stripper Gizelle Marie. Hun og en lang række andre dansere nægter at arbejde som reaktion på fremkomsten af såkaldte ‘bottle girls’: Piger der fungerer som bartendere og iført næsten lige så lidt tøj som stripperne kæmper om bargæsternes opmærksomhed og pengesedler. En konkurrence om kontanter der har ført til, at flaskepigerne ligefrem stjæler strippernes drikkepenge, siger Gizelle Marie.

“Bartenderne [flaskepigerne, red.] siger til kunderne, at de ikke må give os drikkepenge. De blokerer os fra kunderne, når vi danser, eller de fejer vores penge af scenen,” siger hun til avisen.

Den ulmende konflikt har ligefrem ført til en episode, som er ordet ‘catfight’ værdigt. En aften forrige vinter dansede stripperen Panama på en striklub i Queens, mens en kunde smed flere hundrede dollars mod hende som drikkepenge.

Da Panama begyndte at samle pengene op, begyndte en af flaskepigerne at gøre det samme - til sig selv. Da Panama prøvede at tage pengene fra flaskepigen, blev hun holdt fast af en kvindelig udsmider, hvilket førte til, at hun vrikkede om i sine stiletter og forvred sin ankel.

“Da jeg tog tilbage til klubben, sagde de, at de havde set på overvågningskameraerne og kunne se, at det var mine penge. Men der var ikke noget, de kunne gøre ved det,” siger Panama til Washington Post.

Konflikten har efterhånden nået så store højder, at også den velkendte New York-dj Kay Slay har kommenteret sagen på Instagram, hvor han skyder skylden på de sociale medier. Han skriver her, at flere promotere vælger nogle kvinder som bartendere, udelukkende fordi de er populære på Instagram, og fordi de dermed kan lokke kunder til klubberne.

“Personligt mener jeg, at de skulle droppe begge titler ‘strippere og bartendere’, for det er alt sammen det samme s--- nu,” slutter han af.

LÆS OGSÅ: Morten tjener penge på at give kvinder sex og selskab

LÆS OGSÅ: Det var en lørdag aften: Med CULT-pigerne i nattelivet

LÆS OGSÅ:  Skyhøje knald: Luftfartsselskaber giver dig mulighed for sex på flyveturen