100 personer får karantæne efter angreb på politiet under Brøndby mod FCK-kamp

100 personer får karantæne efter angreb på politiet under Brøndby mod FCK-kamp

Man er nu kommet så langt med at identificere de involverede personer, at der snart bliver udstedt et trecifret antal karantæner til alle FCK-kampe.

Søndagens Superligakamp mellem Brøndby og F.C København fik en voldelig afslutning, da en gruppe FCK-fans mod kampens slutning gik til angreb på politiet og væltede hegnet, som afskærmer udebaneafsnittet på Brøndby Stadion.

Men takket været F.C Københavns awaykort-system, hvor alle tilskuere bliver registreret med navn og foto, er man nu kommet så langt med opklaringsarbejdet, at FCK forventer at 100 personer får karantæne til alle holdets kampe, både hjemme og ude. Det oplyser klubben i en pressemeddelelse.

“Vi havde aldrig kunne opnå så hurtig identifikation af skyldige - og udelukkelse af ikke-skyldige - uden vores awaykort-system. Vil du ind på vores udebaneafsnit, skal du  være registreret med navn og foto for at få adgang. Vi ved derfor helt præcist, hvem der var inde på afsnittet i søndags,” siger Anders Hørsholt, CEO for Parken, i pressemeddelelsen.

Klubben oplyser desuden, at de fremover vil have nul-tolerance over for maskering, som en del af de involverede i episoden bar. Derudover vil de fremover sørge for ekstra sikkerhed ved kampene i form af bemanding ved adgangsforholdene til fanafsnittene til udekampe.

F.C København forventer at have afsluttet identifikationsarbejdet inden for få dage.

LÆS OGSÅ: Nils Nielsen efter EM-succesen: ”Jeg ville takke pænt nej til herrelandsholdet”

LÆS OGSÅ: Tinder vil på ærmerne i Manchester United

LÆS OGSÅ: Nadia Nadim om at tabe: "Jeg kan godt finde på at gå ud og sparke 400 gange på målet"