VÆR FORBEREDT og læs Mogens Jacobsen i Politiken og Henrik Jul Hansen i Information, der dagligt skitserer, hvad gårsdagens etape betyder for løbets udvikling, og forudsiger, hvad der er værd at holde øje med i dag – og hvorfor. Det hele gerne suppleret med et lille kig bag kulisserne og tilbage i historien.

UDSTYR dig selv med en oversigt over holdene og deres ryttere, så du hurtigt kan orientere dig om, hvilken ukendt rytter der nu bliver talt om. Lister med navne og tidligere sejre og andet trivia er i øvrigt også fint tidsfordriv, når etaperne bliver for flade og kedelige. De fleste aviser og mange bladhuse udgiver et særskilt tillæg eller temanummer i forbindelse med Tour de France.

HOLD ØJE MED Mark Cavendish, der har vundet 15 etapesejre i de seneste tre års Tour de France, men endnu ikke er endt i den grønne point-trøje. Hans tidligere holdkammerat André Greipel, der inden sæsonen skiftede fra HTC-Highroad til Omega Pharma for at få lov til at køre sin chance, er opsat på at ødelægge Cavendish’ ambitioner, og det samme er den evige rival Thor Hushovd.

HUSK at se DR, der hver aften gør status over dagens begivenheder og indimellem er bange for at forklare, hvorfor rytterne – bl.a. i TV 2’s direkte transmissioner – kører så hurtigt, som de gør.

GLEM de italienske bjergryttere. De er alligevel ikke med næste år.