Fodboldtrøjer EM
Foto: Getty Den mest populære angriber baseret på trøjesalget er vores svenske nabo og målkonge, den nu landsholdspensionerede Zlatan Ibrahimović

Fodboldtrøjer EM

Danskerne har sat deres EM-drømmehold - ud fra deres trøjekøb

Alle elsker Zlatan. Også danskerne.

Et er at sætte dit virtuelle drømmehold i manager foran computerskærmen, noget andet er at iklæde sig en nationaltrøje offentligt. Og hvis det ikke skal være den danske, hvilken landsholdstrøje og med hvilken spiller på ryggen ville du så trække over hovedet?

Fodboldshoppen Unisport.dk har lavet en opgørelse over, hvilke fodboldtrøjer der er solgt flest af op til den igangværende EM-slutrunde.

På baggrund heraf har Unisport samlet danskernes drømmehold. Og måske ikke så overraskende er holdet spækket med lutter stjerner.

Alle elsker Zlatan. Også danskerne. Den mest populære angriber baseret på trøjesalget er nemlig vores svenske nabo og målkonge, den nu landsholdspensionerede Zlatan Ibrahimović. Se ham i en emotionel video, hvor han siger farvel til det svenske landshold her.

”Zlatan Ibrahimović er uden tvivl den mest populære spiller, og hans trøje sælger markant mere end de andre. Zlatan er ganske enkelt en ægte superstjerne – både på og udenfor banen. Hvis man skal tro rygterne, så kommer der jo snart en ny Manchester United-trøje med Ibrahimović trykt på ryggen. Men lad os nu se, hvad der sker,” slutter Filip Domagala, adm. direktør i Unisport.dk, i en pressemeddelelse.

Bag sig har han tyskeren Thomas Müller samt de to franskmænd Anthony Martial og Antoine Griezmann, hvor sidstnævnte næppe er blevet mindre populær, efter han forleden sendte Frankrig i ottendedelsfinalen med to scoringer over Irland.

De mest populære midtbanetrøjer har franske Paul Pogba og tyske Toni Kroos på ryggen, mens forsvarskæden består af formentlige skuffede spanier Jordi Albba og Sergio Ramos, der mandag blev sendt ud af et særdeles velorganiseret italiensk hold, samt tyske Jérome Boateng og franske Bacary Sagna.

I målet er den mest populære målmand måske ikke så overraskende tyske Manuel Peter Neur.

På bænken sidder også nogle af de helt store stjerner; Christiano Ronaldo, Robert Lewandowski, Arda Turan, Daniel Sturridge, Mesut Özil, Dimitri Payet og Andrés Iniesta.

Hvem det er, der køber de udenlandske landsholdstrøjer, melder historien ikke noget om, men vi håber, at det snart igen bliver sjovt at bære den rødhvide landsholdstrøje.

Du kan se hele holdet her:

LÆS OGSÅ: Zlatan lukker et kapitel og vender hjem i ny video

LÆS OGSÅ: Premier League-spillere kan komme i klemme efter briternes EU-exit

LÆS OGSÅ: Hør Island-kommentatorens højlydte euforiske jubel efter overtidssejr

Se, hvad vi ellers skriver om: Fodbold, EM og Zlatan Ibrahimović