Derfor scorer drengene fra Joe & The Juice flere piger end dig

Derfor scorer drengene fra Joe & The Juice flere piger end dig

Der er grund til, at pigerne falder i svime over de T-shirt-hullede drenge bag disken på Joe & The Juice. For selv om den enkelte ungersvend måske ikke er så attraktiv, hvis han står alene, så øges hans tiltrækningskraft, når han er en del af et team.

Vores store næser og skæve tænder bliver mere attraktive, hvis vi står i en gruppe frem for at være alene. Det viser ny amerikansk forskning, der foreslår, at man tager den nye viden med i sin dating-strategi.

Næste gang du skal i byen, er en wingman god at have med - og ikke kun for den psykologiske opbakning. En amerikansk undersøgelse viser nemlig, at vi virker mere smukke, når vi står i en gruppe, frem for når vi kører solo. Det er samtidigt ligegyldigt, om gruppen er på to, tre eller tyve personer, skriver The Atlantic.

Den såkaldte cheerleader-effekt har været kendt som almindelig fænomen i flere år, og nu underbygger den videnskabelige forskning det så for første gang. Det er Drew Walker og Edward Vil fra University of Californien, der har stået for undersøgelsen, hvor forsøgspersonerne i fem forskellige eksperimenter blev vist billeder af enkeltpersoner og grupper. 

De skævheder og grimme fortrin, som ansigterne havde virkede mindre i de større sammenhænge. Derfor foreslår forskere faktisk, at man slår sig sammen med en eller flere wingmen og -kvinder, når man vil score. Især hvis deres ansigtstræk supplerer og udligner de mere skæve sider.

FACEBOOK Bliv ven med Euroman

Fordelen ved den nye viden er, at det giver endnu en tilskyndelse til at hænge ud med sine venner (især de pæne af dem), og at selskabet i sig kan selv have en positiv effekt. Flere undersøgelser viser nemlig, at vores helbred styrkes med venner og meningsfulde forhold. Og det er måske årsagen til, vi ser bedre ud i grupper.

LÆS OGSÅ: Er Sverige verdens bedste Tinder-land?

LÆS OGSÅ: Sunday: De største flasker, de dyreste stiletter, den lækreste krop


Se, hvad vi ellers skriver om: Vitalitet