Euroman X Pas Normal Studios
Foto: Simon Birk / Pas Normal Studios

Euroman X Pas Normal Studios

Euroman og Pas Normal Studios inviterer til fælles cykeltræning

Søndag den 29. maj klokken 10.00 fra Nørrebro.

På Euroman elsker vi cykling. Derfor vil vi gerne invitere alle cykelentusiaster med ud på landevejen.

Det sker i samarbejde med det danske cykelbrand Pas Normal Studios, når vi den 29. maj klokken 10.00 arrangerer fællestræning.                   

Chefredaktør på Euroman, Kristoffer Zøllner, forklarer om samarbejdet.

“Vores læsere elsker sport og især cykling – og det samme gør flere medlemmer af Euroman-redaktionen i øvrigt – så da Pas Normal Studios kom til os med idéen om fællestræning, skulle vi ikke tænke længe, inden vi sagde ja. Desuden kommer Egmont Publishing om kort tid med et Tour de France-magasin i samarbejde med TV 2, der indeholder Euroman-stof, så sommeren for os kommer i den grad til at stå i cyklingens tegn,” siger Kristoffer Zøllner. 

Pas Normal Studios blev grundlagt i København i 2014 med en vision om at skabe et cykelbrand og tøjmærke, der kombinerer teknologi og kvalitet med et smukt, stilrent design. 

"Pas Normal Studios startede som et community for en lille samling entusiastiske cykelryttere. Siden er vi vokset hastigt og er repræsenteret som brand over hele verden. Nu er det tid til at forene de to ting i “International Cycling Club”, og da vi er et dansk brand, så skal vi selvfølgelig lancerer konceptet i København. Vi er utrolig glade for samarbejdet med Euroman, som deler vores vision om at skabe et fællesskab, hvor cyklen, træningen og oplevelserne er i centrum," siger indehaver af Pas Normal Studios, Karl Oskar Olsen.  

Fællestræningen starter fra Sankt Hans Torv, Nørrebro, klokken 10.00, hvorefter vi kører nordpå i naturskønne omgivelser. Distancen bliver 100 km + - med en gennemsnitshastighed på 30 +-. 

Feltet vil blive opdelt i mindre grupper før afgang, så kom i god tid. Hver gruppe kører sammen under hele turen medmindre andet er angivet.

Efterfølgende vil der være mindre forplejning til rytterne, når vi igen rammer Nørrebro.

Tilmelding er nødvendig. Læs mere om eventet, og hvordan du tilmelder dig på Facebook.

Vi glæder os til at se jer. 

LÆS OGSÅ: Euroman laver nyt Tour de France-magasin

LÆS OGSÅ: Karl-Oskar fra Wood Wood: ”Jeg elsker cykling, fordi det er meditativt"

LÆS OGSÅ: Mads Laudrup: "Jeg giver ikke op, det må være tegn på noget mental styrke"


Se, hvad vi ellers skriver om: Tour de France og Cykling