Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

Her skal du svinge golfkøllerne denne sæson

Foto: Getty Images Denne artikel er sponsoreret af: Fredensborg Golf Club, Hedensted Golf Klub, Hjarbæk Fjord Golfcenter, Kalundborg Golfklub, Odense Eventyr Golf, Samsø Golfklub & Skovbo Golfklub.

Her skal du svinge golfkøllerne denne sæson

Mangler du inspiration til, hvilke danske baner du skal lægge vejen forbi? Så se med her.

Golfture til Sydeuropa og andre eksotiske destinationer bliver der nok knap så mange af denne sæson. Men det betyder ikke, at du skal skrue ned for niveauet eller de gode oplevelser. Tværtimod.

Det danske land har masser af spændende baner at byde på, til både nybegyndere såvel som øvede og elitespillere, hvis blot du ved, hvad du skal sætte GPS’en mod. Her får du syv bud.

Golf i Fredensborgs enestående naturfredensborggolfclub.png

Fredensborg Golf Club ligger naturskønt midt i Nordsjælland – blot ca. 30 min. fra København.

Banen byder på 18 huller i let kuperet terræn mellem Fredensborg Slot, Utzons Fredensborghuse og Sørup. Den er overskuelig for nye golfspillere samtidig med, at den smukke parkbanes mange søer og træer sørger for udfordringer til rutinerede spillere og lavhandicap-spillere.

Før og efter golfrunden kan du nyde forfriskninger eller et godt måltid i klubbens restaurant Sweet Spot eller blive inspireret af de gode tilbud i den utroligt velassorterede proshop, Grevernes Golfshop.

Udover de gode faciliteter vil du i Fredensborg Golf Club møde en hyggelig klubånd, smil og glade mennesker. Spil greenfee, eller bliv medlem her.

God golfoplevelse i ØstjyllandHedensted_hgk3.png

Hedensted Golf Klub tør godt love dig en god golfoplevelse, når du besøger deres bane i det østjyske.

Stedet er etableret i 2005 og udfolder sig nu som en voksen og veletableret bane med masser af gode udfordringer. Den er placeret bynært i ådalene omkring Hedensted by, men byder samtidig på masser af natur med dyreliv og uden generende trafikstøj.

Blandt klubbens signaturhuller er blandt andet hul 18, der afslutter med vand på tre sider af greenen, lige foran terrassen.

Med under 10 min. kørsel fra E45 er Hedensted Golf Klub nem at finde. Og udover rigeligt med almindelig parkering, er der også 4 x 22kW-elbilladere til rådighed.

Lige ud til Limfjordenhjarbaek_227_ny.png

Hjarbæk Fjord Golfcenter byder velkommen til fantastiske oplevelser på deres golfbane, der har en pragtfuld beliggenhed direkte ned til fjorden.

Med 25 flotte ferielejligheder, restaurant og bar med panoramaudsigt over en kuperet mesterskabsbane er der her rig mulighed for at få et golfophold udover det sædvanlige. Banen, der består af tre sløjfer á ni huller, byder på mange forskellige oplevelser, der tilgodeser både elitespillere såvel som nybegyndere.

Blandt golfcentrets mange faciliteter hører desuden Danmarks måske stærkeste golfskolekoncept med 18 kurser – i perioden fra april til september – med 3-dages ophold inkl. individuel- og fælles undervisning, rigeligt med spil på banen samt lækker mad og socialt samvær i restauranten.

Fremragende udsigt over Storebæltkalundborg_2014-04-28_08.39.jpg

Kalundborg Golfklub ligger på den naturskønne halvø Røsnæs lige vest for Kalundborg.
Banen består af 18 huller i kuperet terræn – alle med skøn udsigt over Storebælt og Sejerøbugten.

Klubbens greenkeepere holder banen velplejet og klippet, så den er spændende for både høj- og lav handicappere. Efter endt spil kan du lægge vejen forbi det nyrenoverede klubhus, der blandt andet rummer en lækker café med mad og drikke til fornuftige priser.

Ud over almindeligt greenfee-spil er der mulighed for at booke arrangementer for større selskaber, ligesom golfspillet også kan kombineres med hotelophold nær ved banen.

Book på Golfbox eller se kontaktmuligheder til klubbens kontor på www.kalundborg-golf.dk

Et put fra Odense midtbyodense_oecg_2_euroman.jpg

Lige udenfor Odense midtby er Odense Eventyr Golf klar til dig med en enestående Europa tour-bane: 27 huller i et naturskønt terræn, der udfordrer med både søer og bakker.

Tilsæt et lækkert klubhus med gode omklædningsrum, sauna, stor pro-shop, padeltennis-bane samt café og restaurant med panoramaudsigt, og du har de perfekte rammer til en golfweekend helt tæt på byen.

Lige nu tilbyder to af Odenses bedste hoteller endda knivskarpe priser på golf- og padeltennis-pakker inkl. overnatning:

Hotel Odeon ligger i centrum af byen og Hotel Odense tæt på E20. Begge cirka et kvarter i bil fra Odense Eventyr Golf.

Golf i vandkantensamso_billede_af_banen_fra_hul_12.jpg

Samsø Golfklub kan du spille i nogle af Danmarks smukkeste omgivelser. Banen ligger kun et stenkast fra havet og byder på 18 meget varierede huller – herunder både park og seaside, som kan spilles fra tre teesteder.

På banen går får og afgræsser i roughen. Banen er en mesterskabsbane og har lagt græs til flere professionelle turneringer. Den er dog absolut beregnet til alle niveauer. Hcp. grænsen går helt op til 54.

Samsø Golfklub viser sig fra sin absolut smukkeste side en tidlig morgen med solopgang eller i aftensolen, hvor du kan nyde din mad og havudsigten på et af banens bord/bænke-sæt. Der er desuden en Pay & Play-bane med 9 par 3-huller, hvor både begyndere og øvede kan få nogle sjove timer til at gå.

Greenfee-prisen er 350 kr. for en hel dag. Færger kan bookes på www.tilsamsoe.dk (Hou eller Aarhus) og www.samsoelinjen.dk/ (Kalundborg)

Medlemsejet golfklub i imponerende omgivelserSkovboGolf.jpg

I 2021 fylder den 100% medlemsejede golfklub Skovbo Golfklub 20 år. Klubben råder over en spændende 18 huls-bane, som er særdeles velholdt og med hurtige greens samt en 9-hullers par 3-bane med flere søer. Begge baner er udfordrende for spillere på alle plan.

Skovbo Golfklub ligger i naturskønne, kupererede og delvist fredede omgivelser langs Køge Å mellem Ejby og Borup på Midtsjælland. På runden kan du se flotte røde glenter svæve over dig eller rådyr, der krydser banen mellem skovene og de 400 år gamle egetræer fra Chr IV´s. tid.

I skoven finder du også en udfordrende Crossfit-bane, ligesom stedet løbende afholder hyggelige sociale aktiviteter for alle aldre. Til Skovbo Golfklub hører desuden et fantastisk træningsområde, hvor du kan træne alle dele af spillet.

Dagen afsluttes naturligvis i klubhusets ”Hos Simona Skovbo Golf Café”, der tilbyder servering både inde og ude.