Liverpool FC

Liverpool hiphop

Liverpool-spillere dropper West Coast-rim

Se Joe Allen som Eminem og James Milner som Warren G.

Denne sommer tager Klopps drenge på en træningstour til USA. Og som forberedelse til mødet med den fremmede kultur har klubben givet de engelske drenge nogle hårde vestkyst-rim, de kan øve sig på.

De får musikken og teksterne til hiphop-klassikere som Dre og Snoops ’Nothing But a G Thang’, Eminems ’Loose yourself’ og Warren G’s regulate, og så skal de ellers give deres bedste skud.

Adam Lallana er klart den, der har sværest ved det, og han vil først gøre det, hvis anfører James Milner også vil. Sidstnævnte gør, hvad han så ofte gør, når han møder en hård udfordring. Han bider tænderne sammen og gennemfører - uden at klynke.

Se den sjove video her.

USA-turen er en del af forberedelserne til den kommende Premier Leauge- sæson. Her skal de møde AC Milan, Roma og Chelsea i en lille turnering, der i lige så høj grad handler om at please amerikanske fans som det drejer sig om at komme i form.

Jurgen Klopp har dog modsat sig, at de skal (som mange andre engelske klubber) til Asien på grund af de mange flyture, det medfører. De slutter i øvrigt deres forberedelser med en kamp mod selveste Barcelona på hjemmebane 6. august.

LÆS OGSÅ: Landsholdskok husker EM 2012 i Ukraine: "Pludselig lå der en regning på 20.000 dollars for spaghetti og gulerødder. Intet andet"

LÆS OGSÅ: Flot video: Se Lukaku træne

LÆS OGSÅ: Se Caroline Wozniacki i Esquire

Se, hvad vi ellers skriver om: Liverpool og Hiphop