Nadia Nadims topscorerstatus for hendes amerikanske hold Portland Thorns i sidste sæson er ikke gået ubemærket hen. Og hendes andel i Danmarks EM-sølv har nok heller ikke gjort hendes stjerne mindre hos indkøberne for en af Englands stærkeste kvindeklubber, Manchester City.

Klubben, der vandt FA Women’s Super League sidste år, har nemlig sikret sig den danske forward fra januar 2018. Det skriver Manchester City, der glæder sig til at se Nadim trække i en himmelblå trøje med nummer 10 på ryggen, i en pressemeddelelse.

”Nadia har været på radaren et stykke tid nu. Hendes fysik og hendes karisma som angriber kommer virkelig til at forstærke holdet. Vi taler hele tiden om, hvilken type, vi har brug for at hente, og det har ikke været anderledes med den her handel. Nadia har en sjov og livlig karakter, hun elsker spillet, og jeg synes, hendes personlige historie viser hendes vilje og drivkraft til at få succes som fodboldspiller,” udtaler City-træner Nick Cushing om Nadia Nadim, der flygtede med sin mor og sine søstre til Danmark, efter at faren var blevet henrettet af Taleban.

Nadia Nadim glæder sig meget til efter nytår at tilslutte sig Manchester City, der sidste år nåede til semifinalen i UEFA Women’s Champions League, et resultat hun gerne vil være med til at udbygge:

”Der var ikke noget at betænke sig på. Manchester City har gjort så meget for kvindefodbold, og jeg vil gerne være en del af den historie de skriver. Deres ambitioner spejler mine egne,” udtaler hun.

LÆS OGSÅ: Nadia Nadim om at fejle: "Nogle gange går jeg ud og sparker på mål 400 gange"