Målmand scorer på saksespark fem minutter inde i overtiden

Se den spektakulære scoring af fodboldmålmanden Oscarine Masuluke fra sydafrikanske Baroka FC.

Indtil i går var sydafrikanske Oscarine Masuluke ukendt for de fleste. Fodboldmålmand, 23 år og kun noteret for ni kampe for Baroka FC i den bedste hjemlige række.

Men nu bliver en scoring af keeperen fra onsdag aften delt i et stort omfang og går verden rundt, og det diskuteres, om Masuluke har stået for årets bedste mål.

For det første er det ikke hver dag, at en målmand lykkes med at komme på scoringstavlen og endnu sjældnere via et saksespark. Og det var netop, hvad Masuluke formåede.

Fem minutter inde i overtiden listede han med frem på et hjørnespark ved stillingen 0-1 til modstanderen Orlando Pirates, og da det lignede, at faren var ovre og bolden på vej ud af feltet igen, kastede Masuluke sig med ryggen mod målet og på akrobatisk vis sakesparkede bolden ind til 1-1.

Bedøm sig selv her, om den sydafrikanske målmand har scoret årets mål:

Masuluke er dog ikke den eneste keeper i historien, som har scoret på et saksespark. Faktisk lavede danske Jakob Køhler et lignende mål tilbage i 2012, hvor han spillede for Frem BK i 2. division. Køhlers mål gik også viralt og er i skrivende stund set mere end 3,5 millioner gange.

Se den tidligere Frem-keepers scoring her:

Se, hvad vi ellers skriver om: Fodbold og Video