Ryan Williams

Ryan Willams nye tricks

Se de vildeste løbehjuls-tricks nogensinde

Det er ikke for børn.

Indenfor de seneste år har løbehjulet virkelig fået et revival, og flere steder herhjemme bliver der lavet halsbrækkende tricks i de nye skaterparks, der skyder op. Og hvis man leder efter inspiration til nye moves, kommer det ikke meget vildere end australske Ryan Williams.

Han har netop lagt en samling af sine bedste tricks på sin Youtube-kanal, der har mere end 373.928 abonnenter. Hvis man har lyst til at se, hvordan det også ofte kan gå galt, når man prøver så skøre ting, er der også en video, der ’Bails and Fails’, der er set mere end en million gange. Den bør man nok se, inden man føler sig alt for modig. Det har efter sigende taget Ryan Williams fem år at mestre alle de ting, han her kaster sig ud i.

Nyd her, hvad det egentlig er muligt på de to hjul.

LÆS OGSÅ: Guide til effektive maveøvelser: Sådan får du en stærk og flad mave

LÆS OGSÅ: Kasper Dolberg: ”Jeg hører ofte, at folk tror, at jeg er arrogant"

LÆS OGSÅ: David Nielsen: "Jo mere succes jeg får som træner, desto sjovere bliver det at fortælle om alt det lort, jeg lavede for 20 år siden"

LÆS OGSÅ: Andreas Christensen: "Det kunne være meget sjovt at være med til festerne, men på den anden side får jeg lov til at spille foran 50.000 tilskuere, så jeg ville ikke bytte"