Hjemme hos Özil

Hjemme hos Özil

VIDEO: Mesut Özil viser sit London-hjem og sin sneaker-samling

Tyrkisk indretning og Balmain hos Arsenal-stjernen. Og så lige et par Mercedes’er.

Mesut Özil er kendt for sit beherskede, grænsende til udtryksløse kropssprog på banen, til trods for, at han påstås at hive 1,2 millioner kroner hjem, hver uge han spiller for sin klub, Arsenal.

Og heller ikke denne video, hvor Hypebeast har fået lov at komme på en rundvisning i hans hjem i London, slår mange smil eller armbevægelser af den talentfulde assistmager.

Uden den mindste sindsbevægelse viser Özil sin dagligstue, der vidner om hans tyrkiske tilhørsforhold og er indrettet i en hybrid mellem moderne design og ottomanske sultanportrætter, sin hjemmebiograf, hvor han spiller Playstation, sin garderobe, der bugner af Off-white og Balmain, og sluttelig sine Mercedes’er.

Inden Özil flyttede ind i villaen i Nordlondons Highgate-kvarter, hvor andre Arsenalspillere som Olivier Giroud og tidligere klublegender som Thierry Henry også bor, sagde en nabo til The Sun:

”Jeg håber ikke, det betyder, at freden er forbi. Men jeg har hørt, at Özil er en ret stille fyr.”

Nu skal man jo ikke altid skue hunden på dens hår – heller ikke selv om der er lyse striber i – men vi forestiller os ikke, at naboen har fået sin nattesøvn ødelagt.