5 musthave apps i 2016

Når Facebook ikke har mere at byde på, når du er opdateret på nyhederne, og når du ikke får nogen beskeder, er der heldigvis disse fem apps.

Det er muligvis sundt at kede sig, men når man nu har betalt flere tusinde kroner for sin smartphone, er det jo en skam ikke at bruge den. Derfor giver vi dig her 5 mushave apps i 2016.

1. Chess
Skak?! Du rynker måske allerede en smule skeptisk på næsen nu. Skak? Er det ikke noget for folk i bomuldsveste og sammentapet hornbriller? Jo, måske, men der er altså en grund til, at mennesker har spillet skak i flere århundreder nu. Her kan man ikke slå en heldig 6'er. Taber du, er det kun din egen skyld.

På app'en Chess.com kan du udfordre venner, kollegaer, den altid bedrevidende onkel eller helt tilfældige mennesker fra hele kloden. Samtidig indeholder app'en skaklektioner, ligesom du også kan spille mod computeren, hvis sværhedsgrad strækker sig fra 1-10.

Psst... Og måske var det i øvrigt også på tide, at du holdt en pause med de fordummende kattevideoer og rent faktisk fordrev tiden med en app, der er ægte bodybuilding for kroppens vigtigste muskel.

2. Michelin
Danmark har netop igen gjort sig heldigt bemærket på Michelin-fronten, og ingen bør snyde sig selv for en madoplevelse i luksusklassen mindst en gang i 2016. Planlæg dit næste besøg via Michelin-app'en ved at søge på Michelin i AppStore eller Google Play.

3. Flipp
Slut med at bladre dit Euroman igennem for femte gang. Med app'en Flipp får du - ud over Euroman - mere end 40 ægte kvalitetsmagasiner lige ned på din tablet. For 99 kr. om måneden samler Flipp nemlig alle dine magasiner i én app, der kan tilgås fra fra 5 forskellige enheder på samme tid.

Få de bedste vin- og madanbefalinger samt opskrifter i Gastro, hold dig opdateret på designfronten med RUM Interiør & Design eller læs om alt fra jagt og vintagebiler til Sveriges mest hypede mandemagasin King. Læs mere her og download app'en via AppStore eller Google Play.

4. Gadgets
... Kan vi aldrig få nok af. Beskrivelsen af denne app lyder ganske simpelt og helt fantastisk: Gear. Stil. Biler. Tech, hvilket inkluderer alt fra rustikke kaffebryggere over cool jeans, kameraer til alt det andet gear, som du ikke vidste, at du helt desperat manglede. Søg på Uncrate i AppStore eller Google Play. 5. Film Hvis ikke du allerede har downloadet denne her uundværlige film- og tv-app, er det på høje tid. Se de nyeste trailers, læs om film eller serier der er værd at gå i gang med, få den bedste trivia om hver film, hvad den har solgt, og hvor det kiksede med klipningen eller andre ting. Find IMDb på AppStore eller Google Play.

5. Film
Hvis ikke du allerede har downloadet denne her uundværlige film- og tv-app, er det på høje tid. Se de nyeste trailers, læs om film eller serier der er værd at gå i gang med, få den bedste trivia om hver film, hvad den har solgt, og hvor det kiksede med klipningen eller andre ting. Find IMDb på AppStore eller Google Play. 

Deltag i konkurrencen om et abonnement til Flipp her 

Se, hvad vi ellers skriver om: Teknologi