Ny funktion fra AirHelp gør det nemmere at få penge fra flyselskaberne

Ny funktion fra AirHelp gør det nemmere at få penge fra flyselskaberne

AirHelp alarmerer dig, hvis flyselskaberne skylder dig penge - selv for forsinkelser tre år tilbage

Nu får du en notifikation, hvis du har penge til gode.

Engang var det et kafkask helvede at få penge ud af flyselskaberne, hvis ens fly var forsinket eller aflyst. Siden har diverse apps gjort det nemmere, da de overtager det sure arbejde med at søge kompensation for én (mod et gebyr, selvfølgelig). Og nu bliver det faktisk endnu nemmere.

Den danskudviklede selskab Airhelp har nemlig skabt et system, så du automatisk får besked via en notifikation, hvis du har ret til at få penge tilbage. Du skal blot tilmelde dig deres app eller hjemmeside, og så vil de fortælle dig, hvornår du har ret til kompensation.

Ovenikøbet kan systemet gå tre år tilbage i tiden, som er det tidsrum EU kræver, at flyselskaberne skal betale strandede passagerer, så hvis du der stadig er afgange, du ikke har orket at få noget retur fra, kan det være, at du kan få et rart tilskud til den næste ferierejse.

”Over ni millioner flypassagerer oplever hvert år forstyrrelser, som berettiger dem til kompensation, men de fleste af disse ved slet ikke, at de har krav på økonomisk kompensation eller også ved de ikke, hvordan de klager,” fortæller den danske stifter og direktør i AirHelp, Henrik Zillmer i en pressemeddelelse.

AirHelp er siden, det blev udviklet i Danmark vokset til en global virksomhed, der er aktiv i 30 lande og med 500 ansatte. Siden virksomheden blev grundlagt for fem år siden har de, ifølge egne oplysninger, hjulpet fem millioner flypassager med at få penge tilbage.

LÆS OGSÅ: Instagram beskyldt for at tilbageholde likes

LÆS OGSÅ: Chateau Motel-folk lancerer ny nattelivsapp

LÆS OGSÅ: Lever vi alle i en computer-simulation?