Den nye Audi A4 er spækket med tech fra a til z

Den nye Audi A4 er spækket med tech fra a til z

Hvis man er tilhænger af biler, der både er luksuriøse og spækket med den sidste nye teknologi er den nye Audi A4 værd at notere sig.

Den populære Audi A4 har nemlig kørt sig i stilling til at være blandt markedets mest avancerede køretøjer, men hvor brugervenlighed selvfølgelig er i højsædet.

2016-udgaven af Audi A4 vejer mindre, er mere brændstoføkonomisk og har hurtigere accelerationsevne, men lad os i stedet kigge på, hvad er det for noget teknologisk legetøj, der gemmer sig i bilen.Virtual cockpitEt af de helt store innovative tiltag i den nye Audi A4 er det virtuelle cockpit, som føreren finder bag rattet. Det er en 12,3" LCD med høj opløsning, der har til formål at gøre hele køreoplevelsen interaktiv, naturlig og komplet. Det virtuelle cockpit er i stand til at vise føreren de vigtigste informationer lige fra navigation, adressebog, musik til avanceret beregnede effekter.

Med et virtuelt cockpit bag rattet har du som fører af bilen et langt bedre overblik, da du kan orientere dig om alle de informationer, du har behov for uden at skulle dreje hovedet.

Audi Smartphone Interface Som anerkendelse af smartphonens integrerede del af vores hverdag, finder du Audi Smartphone Interface i den nye A4'er. Dette system virker med både iPhone og Android telefoner, således der altså ikke er nogen begrænsninger.

Via enten Apple Carplay eller Android Auto kan du tilgå apps, musik og hvad du ellers måtte have behov for af informationer. Mens du kører bil har du altså et overblik over din smartphone uden at skulle sidde med den i hånden. Din smartphone oplades i øvrigt induktivt, mens den er placeret i Audi Phone Box. Således slipper du for irriterende kabler.

Hør din musik med B&O 3D Sound System Med intet mindre end 19 B&O højtalere strategisk placeret i den nye Audi A4 får du leveret din yndlingsmusik i 3D form. Bang & Olufsen er kendt som et af markedets absolut mest eksklusive og kompetente lydeksperter, hvorfor din musik lyder bedre end nogensinde.

B&O's 3D Sounds System sørger nemlig for, at lyden er fyldig og tilstede over alt i bilens kabine.

Audi Matrix LED lys
 


Foruden et imponerende spektre af elektronisk legetøj i A4'erens kabine, er det ikke kun inde i bilen, at der er innovative tiltag at finde. Et eksempel herpå er Audi Matrix LED lys, som er udviklet til at gøre kørsel i mørke langt mere behageligt. 

Matrix LED teknologien lyser vejen op, så man næsten bliver i tvivl, om det er dag eller nat. Derudover har Matrix LED teknologien også den funktion, at det lange lys automatisk blænder ned ved modkørende biler. Kort sagt er det altså et overstået kapitel det med at slå det lange lys fra og til med irriterende korte mellemrum.

Den nye Audi A4 er den perfekte kombination af køreglæde og teknologisk legetøj

2016-modellen af Audi A4 skiller sig rent æstetisk ikke voldsomt meget ud fra sidste model. Alligevel er den nye Audi A4 en helt ny bil med drastiske forbedringer. A4'eren er pakket med luksus, køreglæde og innovation, der gør den til en af de få seriøse luksusbiler, der ikke koster op mod en million kroner.

Se, hvad vi ellers skriver om: Teknologi