Er det verdens bedste smartphone?

Er det verdens bedste smartphone?

Det er der i hvert fald en del anmeldere, der mener. Det er den sidste nye smartphone Samsung S7 Edge, der er genstand for de flotte anmeldelser, hvor det nye kamera i særdeleshed får roser med på vejen.

Samsung S7 Edge er på mange måder en banebrydende smartphone, når man kigger på de mange nye features. 

Samsung S7 Edge er vandtæt
En af de mest imponerende og ikke mindst vigtige features er muligheden for at oplade telefonen voldsomt hurtigt takket være Adaptive Fast Charging. På cirka 30 minutter kan du tanke den op fra 0 til 50%. Derudover kan du glæde dig over, at batteriet i S7 Edge performer en del bedre end forgængeren. 

Udvidelse af harddisk via MicroSD 
Mange af os bøvler altid med manglende plads på telefonen. På S7 Edge kan du være helt sikker på at have plads nok. Foruden den indbyggede harddisk har du mulighed for at tilføje en ekstern harddisk i form af et MicroSD-kort, som kan fås helt op til 512 GB. De er dog ikke til at betale, så hold dig til et på 128. 

Det bedste smartphone kamera der findes 
Kameraet i vores smartphone har efterhånden erstattet de gode gamle point and shoot kameraer. Derfor er et godt kamera også vigtigt for os. Hvis det er altafgørende for dig, bør du gå efter S7 Edge. Kameraet har alvorlig hurtig autofokus og tager ligeledes imponerende gode billeder i mørkere omgivelser. Navnlig sidstnævnte er et problem, vi alle kender fra smartphones. Billeder om aftenen, til koncerten og så videre bliver sjældent af fin kvalitet. Realiteten er en anden med S7 Edge. 

Muligvis verdens bedste smartphone
Der vil altid være en glødende debat omkring hvilken smartphone, der er verdens bedste. Nogen vil sige iPhone, nogen LG og Huaweii og andre Samsung. Uanset hvad er Samsung S7 Edge et imponerende instrument, der uden problemer er en værdig kandidat til verdens i øjeblikket bedste smartphone. 

Se, hvad vi ellers skriver om: Teknologi