Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

Intel® Evo™ er den bærbare oplevelse, du ikke vidste, du havde brug for

Intel® Evo™ er den bærbare oplevelse, du ikke vidste, du havde brug for

Du behøver ikke at ofre ydeevne, grafik eller batterilevetid for at få en tynd og let bærbar computer. Kig efter Intel® Evo™, næste gang du køber en bærbar computer, og oplev en kvalitet, du ikke har været vant til før.

Du kender det sikkert godt: Den gamle computer har udtjent sin værnepligt, den er kørt træt, og tiden er inde til, at du skal have en ny, der kan få dig ubekymret igennem de næste mange år.

Du kigger selvfølgelig efter den bedste investering. Problemet er bare, at du ikke aner, hvad der er op og ned på det bugnende computermarked, eller hvor din søgning skal starte, og hvad du helt konkret skal kigge efter.

Hvis bare der fandtes et letgenkendeligt kvalitetsstempel, der med et trylleslag kan pege dig i retning af den kvalitet, du søger.

Heldigvis er dine bønner hørt og dine ønsker opfyldt. Med Intel® Evo™ kan Intel og Elgiganten nemlig tilbyde kunderne den bedste samlede bærbare oplevelse på markedet.

Intel® Evo™ kan først og fremmest beskrives som et klistermærke, der findes på visse bærbare computere. Men det er ikke uden grund, at visse computere kan pryde sig med at være Intel® Evo™.

Det dækker nemlig over en række krav, hvad angår batteri, ydeevne, design og tilslutningsmuligheder, som computerne skal leve op til for at få det tildelt.

I en tid, hvor kravene til vores liv er større end nogensinde før, opfylder Intel® Evo™ alt det og mere til, som vi har brug for i en bærbar computer, der skal understøtte og aflaste vores travle tilværelse.

Den hurtige opladning og lange batterilevetid sørger for, at du kan efterlade opladeren derhjemme, når du er på farten. Den nemme tilslutningsmåde, der gør det let at sætte den op med flere skærme med bare ét kabel, gør den til en oplagt arbejdscomputer. Den vågner, før du har nået at læse denne sætning til ende, og er derfor altid lige til at gå til, om du er derhjemme eller på arbejdet.

Kort sagt er Intel® Evo™ den direkte vej til en overlegen bærbaroplevelse og en garanti for, at du ikke behøver at gå på kompromis med noget for at få en tynd og let bærbar computer.

Heldigvis er der en masse gode muligheder at vælge imellem hos Elgiganten, hvor du blandt andet kan få fat i en bærbar computer med Intel® Evo™. Hvad end du vælger, er én ting sikker: En bærbar computer med Intel® Evo™ er en investering i livet, du ikke vil misse.

nuc-m15-laptop-kit-12-i7i5-home-office-hero-rwd_614.jpg