Ginger emoji
Foto: Unicode

Ginger emoji

Nu er det officielt: Rødhårede får deres egen emoji til næste år

Den længe ventede emoji kommer som svar på flere rødhåredes kritik på Twitter.

Rødhårede har for alvor fået en oprejsning gennem de seneste år. Organisationer som Red Hot har kæmpet for at gøre op med stigmaet omkring de såkaldte ‘gingers’, og samtidig får rødhårede tilsyneladende mere sex nu end nogensinde før takket være ‘The Ed Sheeran Effect’. Og nu kommer nyheden, som mange rødhårede har ventet længe på: nemlig udgivelsen af en rødhåret emoji. Det skriver Independent.

Den rødhårede emoji har været en af de mest efterspurgte, siden Apple udgav iOS 11.1-opdateringen 1. november. Her greb en masse rødhårede straks til tasterne og spurgte ind til, hvorfor der endnu en gang ikke var inkluderet en ‘ginger’-emoji i opdateringen.

Der har længe været rygter om udviklingen af den nye emjoi. Kritikken er dog tilsyneladende blevet så voldsom, at Jeremy Burge, chefredaktør for Emojipedia, kommenterede sagen på Unicode Technical Committee hos Apple i forrige uge, hvor han bekræftede, at den rødhårede emoji er på vej.

“Bare rolig rødhårede - jeres feedback er blevet hørt,” sagde han.

De øvrige emojis, der vil komme med den nye opdatering, inkluderer svaner, bagels, krølhårede personer og cupcakes. Opdateringen forventes at være klar medio 2018.

LÆS OGSÅ: Din iPhone har et afklædt arkiv, du ikke kendte til

LÆS OGSÅ: Snapchat lancerer egen tv-serie

LÆS OGSÅ: Glem alt om havet: Nu kan du få spredt din aske i rummet