Nyt job: Beskyt jorden mod aliens - og tjen en million

Hvis du går rundt med superheltedrømme i maven, har du lige nu mulighed for at udleve dem som ansat hos NASA.

Langt de fleste af os havde som børn en drøm om, hvad vi ville blive, når vi voksede op. Nogle drømmejobs som brandmand eller lastbilchauffør var relativt jordnære. Andre lå i den mere urealistiske ende af skalaen. For eksempel drømmen om at blive en alien-bekæmpende superhelt.

Men nu er der godt nyt til dem, der aldrig er vokset fra beskytterdrømmen. Den amerikanske rumfartsadministration NASA søger nemlig lige nu en person til stillingen som “planetary protection officer”, skriver Business Insider Nordic.

Hvad jobbet går ud på? At beskytte Jorden mod aliens - og at beskytte aliens mod menneskeheden. Alt sammen til en løn på mellem 783.272 kroner og 1.177.370 kroner om året.

Helt konkret skal den nye “planetary protection officer” sørge for, at man ikke kommer til at forurene hidtil uberørte planeter og livsformer på missioner i rummet. Samtidig skal officeren minimere risikoen for, at Jorden bliver forurenet af aliens, for eksempel via jordprøver, som man sender tilbage til laboratorier på landjorden.

Det er dog ikke hvem som helst, der skal regne med at blive sendt i kredsløb rundt om jorden. For at kunne kvalificere sig til jobbet skal man blandt andet have mindst ét års erfaring som civil regeringsansat på højt niveau og have “avanceret viden” om planetbeskyttelse. Og så er der selvfølgelig også lige kravet om en avanceret grad i enten matematik, kemi eller ingeniørarbejde.

Hvis du synes, det lyder interessant, er det om at slå til nu. Der findes nemlig kun to stillinger af denne type i hele verden - den ene hos NASA, den anden hos det Europæiske Rumagentur. Ansøgninger kan sendes ind indtil den 14. august på USAJobs.gov.

LÆS OGSÅ: Robotterne kommer: Indtast din stilling på denne hjemmeside, og se om de tager dit job

LÆS OGSÅ: Bill Gates’ forudsigelser fra 1999 er uhyggeligt rigtige i dag

LÆS OGSÅ:  Du kan tjene 10.000 kr. om året på at sælge dine data: ”Mange folk ved ikke, at deres personlige oplysninger er penge værd”